Egyéb kategória

Mondok 8 okot, amiért az Odaát a világ egyik legjobb sorozata – ha nem nézitek, itt az ideje!

Majdnem biztos vagyok benne, hogy a többségetek már hallott az Odaát című sorozatról, sőt, szerintem sokan még el is csíptetek pár részt a tévében anno. Milliónyi rajongó, és készülőben a 13. évad; ha egy sorozat ennyit megélt, az már nem lehet rossz! Most spoilermentesen mondok nektek 8 okot, amiért el kell kezdenetek nézni. De előre szólok, totál rá fogtok kattanni!

vous - 2017.02.18.
Mondok 8 okot, amiért az Odaát a világ egyik legjobb sorozata – ha nem nézitek, itt az ideje!

1. A legnyomósabb érvem ez a két dögös színész…

Objektum doboz

Most komolyan, ez önmagában nem elég? Na jó, akkor kicsit belemegyek; Jensen Ackles (alias Dean) és Jared Padalecki (alias Sam) nemcsak ultradögösek, de baromi jól alakítják a két főszereplőt.

2. Jut eszembe, a sztori!

A főszereplők vadászok, de nem amolyan „kimegyek a rétre, lövök pár nyulat”-féle vadászok. Ők szellemeket, démonokat, és mindenféle gonosz lényeket üldöznek, hogy megmentsék az ártatlanokat, akik mit sem tudnak ezek létezéséről. Közben pedig minden évadnak megvan a fő cselekményszála, és a legjobb, hogy nagyon kidolgozott. Különösen az első öt évad sztorija annyira alaposan meg van tervezve, hogy amikor elértek az utolsó részhez, hirtelen összeáll a kép az eddigi történésekről.

Objektum doboz

3. Jut hely benne a vígjátéknak is

Nehogy azt higgyétek, hogy az egész egy sötét, ijesztő horrortörténet. Dehogy! Ezt be is bizonyítom; az alábbi videó az egyik epizódból van. Totál komolyan!

Objektum doboz

És ez is egy teljesen valós jelenet az egyik részből.

Objektum doboz

4. Az angyalok baromi idegesítőek, de a démonok egész jó fejek

Nem sokszor halljuk ezt így, igaz? Pedig a sorozatban elég sokszor kapom magam azon, hogy ezt gondolom. Az angyalok ugyanis általában csak keresztbe tesznek a főszereplőknek, és bár a démonok sem segítenek sokat, de ők legalább szórakoztatóak. A Lucifert alakító színész pedig pláne!

Objektum doboz

5. Oh, ha már mellékszereplők

Nem csak a két főszereplő srácnak köszönheti a sorozat a 12 éves sikerét. A mellékszereplők ugyanis szintén hatalmas formák! Csak hogy mondjak is egy példát: így reagált Castiel, az angyal, amikor először nézett bele véletlenül pornófilmbe:

Objektum doboz

6. Iszonyat vicces stáb

A részekből azt persze nem látjuk, mennyire jó arcok a színészek, de előszeretettel posztolnak vicces videókat vagy fotókat a forgatásról. Az abszolút kedvencem ez:

Objektum doboz

7. Ezek nem béna, kis fapados lények

Vámpírok, vérfarkasok, démonok… Van még valami? Ha elkezditek nézni az Odaátot, garantálom, hogy hamarosan legalább 50 ijesztő lényt fel tudtok sorolni, és nagyon otthon lesztek ebben a témában. A hétköznapokban mondjuk annyira nem tudjátok hasznosítani, de sebaj! A teremtmények pedig olyan sokszínűek, hogy majdnem minden részre jut egy új. Ez például egy hindu szörny, ami álcának egy bohócot választott.

Objektum doboz

8. És az utolsó indokom: bocsi, nem tudom kihagyni, muszáj még egyszer megemlítenem. Jensen Ackles és Jared Padalecki!

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek