Egyéb kategória

Ezért nem emlékeznek meg Alan Rickmanről az Igazából szerelem folytatásában

Az elmúlt időszak egyik legjobb híre volt, hogy nagy kedvencünk, az Igazából szerelem visszatér a képernyőre! Azóta persze sokan találgatják a sztorit, és az is felmerült már, vajon Alan Rickmanről hogyan emlékeznek meg a történetben. Most megszólalt a rendező.

vous - 2017.02.21.
Ezért nem emlékeznek meg Alan Rickmanről az Igazából szerelem folytatásában

Nemcsak bejelentették az Igazából szerelem folytatását, de rögtön egy nappal később már az első forgatási fotókat is láthattuk. Igaz, hogy a második rész mindössze 10 percből fog állni, de már ez is szuper hír, hiszen végre választ kaphatunk a sztori egyik legnagyobb kérdésére is. Sokakban persze felmerült a gondolat, vajon a tavaly hirtelen elhunyt Alan Rickmanről hogyan emlékeznek meg a folytatásban.

Forrás:
Igazából szerelem

Csak hogy felelevenítsük kicsit az emlékeket, a filmben ő alakította Harryt; a házasembert, aki ugyan Karent vette el feleségül, mégis beleszeretett kolléganőjébe, Miába. A történet végén aztán a románc helyett mégis a nejét választja, nagyrészt a két közös gyerekük érdekében. A rendező most megszólalt erről a megemlékezésről:

„Az Alannel kapcsolatos helyzetet kezelni nagyon bonyolult, így nem lesz a filmben megemlékezés róla” – írja a Daily Mail.

A rendező azt is hozzátette, hogy a feleségét alakító színésznő, Emma Thompson sem szerepel majd a folytatásban, ráadásul egyébként is csak 8 párról szól a második epizód, és arról, hogyan alakult a szerelmi életük. Így lényegében a régi karakterek 2/3-a kerül csak újra a képernyőre; ami már biztos, hogy a legnagyobb főszereplők életébe bepillanthatunk egy kicsit.

Alan Rickman egyébként épp a mai napon lenne 71 éves, így ha a filmben nem is említik meg, mi azért megemlékezünk róla.

Objektum doboz

És azt a felvételt láttátok már, amikor a Harry Potter forgatása közben a színész megviccelte Daniel Radcliffe-t? A nevetése mindent visz!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek