Egyéb kategória

Instant boldogság: egy hely, ahol 500 cicával ölelkezhettek

Találtunk egy aprócska mennyországot itt a földön, ahol a belépéstől számított 5 másodpercen belül biztosan titeket is ellepne a boldogság. Ez a hely a lanai cicamenedékhely, ahol több száz macska vár arra, hogy a látogatók megszeretgessék őket!

vous - 2017.02.24.
Instant boldogság: egy hely, ahol 500 cicával ölelkezhettek

Amúgy se kéne sokáig győzködni minket, ha valaki a kezünkbe adna egy repjegyet Hawaiira, de miután meghallottuk, milyen álomvilág rejtőzik ott, legszívesebben már rohannánk is! Lanai alapjáraton egy sziget itt; egy kis paradicsom a Csendes-óceában, napsütéssel, strandokkal, szóval egyébként is elég menő hely. De ami igazán feldobja itt a vakációt, az a cicamenedékhely, ahol 500 szeretetéhes macska várja a látogatókat!

Objektum doboz

A 2300 négyzetméteres területen a macskák kedvükre szaladgálhatnak, nincsenek bezárva, úgyhogy egy szimpla séta is nagyon kalandos tud itt lenni. Ha pedig egy látogató beleszeret valamelyik lakóba, még jobb, hiszen a vakáció végén nem kell fájdalmas búcsút venniük egymástól. Itt az összes cica örökbe fogadható, így akár haza is viheti magával a kedvencét!

Objektum doboz

A képeket elnézve nemcsak hogy rögtön szeretnénk idejönni, de akár be is költöznénk!

Objektum doboz

Objektum doboz

Esküvői fotóhelyszínnek milyen?

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek