Egyéb kategória

Na végre! Nagyon úgy tűnik, hogy egy régi kedvenc bukkan fel a Trónok harcában

A Trónok harcában meg kell válogatni, melyik karakterbe szeretünk bele, ugyanis sosem lehet tudni, melyik epizódban válnak meg tőle végleg. Ezt alaposan megtanulhattuk azon a bizonyos vörös nász... A jó hír viszont, hogy nagyon úgy fest, egy régi kedvenc újra felbukkan a sorozatban!

vous - 2017.02.24.
Na végre! Nagyon úgy tűnik, hogy egy régi kedvenc bukkan fel a Trónok harcában

Gőzerővel készül a Trónok harca legújabb évada, és gyanítom, hamarosan érkezik az első előzetes is. Addig viszont kénytelenek vagyunk beérni a forgatással kapcsolatos hírekkel: például ahogy azt ősszel megtudhattuk, egy régen látott karakter újra felbukkan Westerosban. Vagy hogy egy másik színésznő abban reménykedik, még a legutolsó rész előtt megölik a karakterét.

A sorozatban pedig nemcsak az emberek, hanem az állatok is elég fontos szerepet kaptak; a Háromszemű hollón kívül ugyanis a Stark gyerekek rémfarkasai is központi karakterek voltak. Ezek az állatok aztán igazi védelmezőkké váltak, imádtuk őket; épp ezért volt szörnyű végignézni, amikor egyesével elpusztultak. Leszámítva persze az utolsó kettőt: Szellemet (akit Jon Snow kapott) és Nymeriát. Utóbbi volt Arya Stark rémfarkasa, és bármennyire is szerettük volna, nem láthattunk túl sokat belőle. Talán még emlékeztek arra a szomorú jelenetre, amikor Arya elzavarta az állatot, nehogy megöljék, miután az megtámadta Joffrey-t.

Objektum doboz

Azóta semmit nem hallottunk róla, sőt, kicsit meg is feledkeztünk már a karakterről. Most viszont egy Trónok harca rajongói oldal, aminek szerkesztői nagyon szemfülesen gyűjtik be a legújabb infókat, megosztott egy érdekességet. A sorozat egyik legkevésbé ismert forgatási helye Kanadában, Calgaryben található. Ez az a hely, ahol a hétköznapi farkasokat levideózzák zöld háttér segítségével, majd utólag rémfarkasokká alakítják őket. És nemcsak a stáb volt ott, farkasokkal, hanem Maisie Williams, alias Arya Stark is! Vagyis ezek alapján eléggé úgy hangzik, hogy Nymeria visszatér, ugye?

Objektum doboz

Csak remélni tudjuk, hogy egyetlen résszel később nem kell máris búcsút vennünk tőle!

Ajánlott cikkek