Egyéb kategória

„A földre kabátok voltak terítve, amin aludhattak a lányok” – A modellvilág színfalai mögött

Elég csak egyetlen pillantást vetni a modellek Insta-fotóira, és máris irigykedni kezdünk. Ezek alapján ugyanis úgy tűnik, mintha az egész életük egy nyaralás lenne, csodaszép ruhákat kapnak, és hírességekkel bulizhatnak. Nem egy rossz dolog, igaz? Most viszont egy szupermodell elárulta, mi az, amit nem látunk a színfalak mögött.

vous - 2017.02.25.
„A földre kabátok voltak terítve, amin aludhattak a lányok” – A modellvilág színfalai mögött

Persze azt már megtanulhattuk, hogy semmi sem olyan, mint amilyennek látszik. És bár a modellek élete tényleg csupa csillogásból áll a fotók szerint, biztos, hogy rengeteget dolgoznak is ezért a sikerért. Mivel nem látunk bele a hétköznapjaikba, valószínűleg mi annyit gondolunk, hogy egészségesen étkeznek, sokat edzenek, és fotózásokra járnak; a képlet viszont nem ilyen egyszerű. Martha Hunt most őszintén mesélt arról, mik is történnek egy divatbemutató előtt és közben.

Objektum doboz

Első körben annyit, hogy Martha Hunt 2015 óta a Victoria's Secret egyik angyala, úgyhogy ma már nagyon sikeres modellnek számít. Régebben viszont nem volt mindig ilyen szerencséje.

Voltak olyan időszakok, amikor hajnali 3-ig ruhapróbán voltam, ott pedig közölték, 'hát, csak akkor szerepelhetsz a bemutatón, ha a ruhád elkészül a show-ig'.

Úgyhogy ilyenkor reggel visszamentem, azon gondolkodva, vajon benne leszek-e egyáltalán a műsorban. Ilyenkor pedig volt, hogy nagy bemutatóról volt szó, így benne volt a lehetőség, hogy a karrieremet is megváltoztassa.”

Objektum doboz

Legtöbbször azért szerencséje volt, és a ruha elkészült időre, így tovább alakíthatta modellkarrierjét. De azért nála is megesett, hogy rengeteg készülődés után az utolsó pillanatban lefújták a szereplését. Képzeljétek csak el, milyen rossz, amikor valami hatalmas dologra készültök, minden erőtökkel, és hirtelen azt mondják, „köszönjük, mégsem”…

A divathetekkel az a helyzet, hogy rengeteg próbára és show-ra járunk, és nem is igazán tudunk aludni.

Ezek a dolgok teljesen összekuszálják az életmódunkat. Voltam már olyan ruhapróbán is, ahová besétáltam, és a földre kabátok voltak leterítve, amin aludhattak a lányok, akik vártak a sorukra. Azt hiszem, az emberek néha nem veszik észre, ez milyen nehéz a fiataloknak, különösen a karrier kezdetén.”

Objektum doboz

Persze nála is megesett, hogy időnként hagyni akarta az egészet, és kiszállt volna a szakmából. De aztán jöttek néha váratlan bemutatók, amik egyszerűen hihetetlenek voltak, vagy az első nagyobb show: ez nála a Givenchy couture bemutatója volt. Ma pedig már biztosan nem bánja a sok fáradalmat, hiszen ilyen különleges darabokban vonulhatott a Victoria’s Secret kifutóján.

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek