Világ

Lorenzo Lamas, Facundo Arana – egyáltalán nem mai pasibálványok, de tuti odáig voltatok értük

Nemcsak Brad Pitt rabolta el a szívünket tinikorunkban, hiszen akkor még a suliból hazamenet addig nem tanultunk, míg az aznapi sorozatokon túl nem estünk. Nem csoda hát, ha az akkori színészek elrabolták a szíveteket, hiszen mindennap randiztatok velük – vagy leglább hétvégente. Ez pont elég volt ahhoz, hogy egy idő után azon ábrándozzatok, vajon hol és mikor futhanátok beléjük, és ha megtörténne, akkor mi történne...

vous - 2017.02.25.
Lorenzo Lamas, Facundo Arana – egyáltalán nem mai pasibálványok, de tuti odáig voltatok értük

Az ősrégi tévésorozatokat – amelyek meghatározták az életeteket – Emcsi már összegyűjtötte nektek. Imádtátok, igaz? Így, azt hiszem, nem lövök mellé nagyon, ha továbbviszem a nosztalgiavonatot azzal, hogy tinikori álompasijainkat szedem össze nektek. Kezdem is rögtön az én régi szerelmemmel, akibe halálosan bele voltam esve. Azért, persze, túléltem, hogy nem hozzá mentem férjhez.

Facundo Arana

A Vad angyal szívtiprója szerintem nem csak az én szívemet ejtette rabul. Hol szerettük, hol utáltuk, ráadásul máig nem tudom eldönteni, hogy lófarokkal vagy anélkül néz ki jobban, de sebaj, Milagrosnak így is meg úgy is tetszett. Abban, azt hiszem, megegyezhetünk, hogy inkább a való élet szerelmi kínlódásait választanánk, mint a brazil szappanoperákéit.

Objektum doboz

Fernando Colunga

Igazából már nem emlékszem, miért volt olyan nagy szám, amikor Fernando Colunga megjelent az Esmeralda című mexikói filmsorozatban, de mit sem változtat ez azon a tényen, hogy akkoriban mindenki odáig volt érte.

Objektum doboz

Kevin Sorbo

A Herkulest játszó színész teste pont annyira volt kigyúrva, hogy az még nem keltette egy body builder hatását, ehhez párosult hosszú barna haja, amivel sok néző szívébe lopta be magát. Ti is drukkoltatok, hogy jöjjön össze Xénával?

Objektum doboz

Lorenzo Lamas

Íme még egy hosszú hajú példány, aki ráadásul motoron száguldott a Fejvadászban, így tényleg kimaxolta a csajoknál a rosszfiús hatást. Sokan álmodoztak róla, hogy mögé ülnek a motorra, ám ha nem rémlik, kiről van szó, akkor itt egy teljes epizód!

Objektum doboz

Cole Turner

A bűbájos boszorkák Cole ügyésze biztosan ismerős nektek. Phoebe és Cole történetéből leszűrhettük a tanulságot: boszorkány és démon között nincsen boldog szerelem. Na és démon és ember között?

Objektum doboz

 Kyle MacLachlan

Ki nem képzelte még el, hogy egyszer együtt iszogatja majd vele a kávét a Double R-ben, miközben cseresznyés pitét majszolgatnak?

Objektum doboz

Christophe Rippert

A Második csók Lucjének egyik szexepilje a jóképűsége mellet az volt, hogy nagyon-nagyon magas. És hát van szexibb annál, ha egy magas pasi lehajol hozzátok egy csókért?

Objektum doboz

Nektek ki volt a kedvencetek?

Ajánlott cikkek