esküvő ruha menyasszony

Az ombre-mánia most a menyasszonyi ruhákon köszön vissza

Így év elején nem győzzük kapkodni a fejünket az új trendek közt, most sincs ez másként. Ez esetben a menyasszonyi ruhák világában nézünk szét egy kicsit, ugyanis könnyen előfordulhat, hogy az egyszínű, fehér ruhának kihívója akadt. 

Egyelőre úgy tűnik, meglepő változásokra kell számítanunk idén az esküvői trendek közt, hiszen hódítanak a kétrészes ruhák, valamint az is előfordulhat, hogy stóla helyett bőrdzsekivel takarják el a nagy napon a vállukat a menyasszonyok.

hatalmas-a-szerelem-takacs-norat-eljegyeztek-2

Azt már tudjuk, hogy Takács Nórát eljegyezték, de a ruhájáról még nem sok mindent árult el

Januárban Nóra elárulta nekünk a nagy hírt, aminek mi nagyon-nagyon örültünk: párja, Peti megkérte a kezét. Ebből az alkalomból pedig csodaszép eljegyzési fotókat készített róluk fotósunk, Ancsa, akinek másik fotósunk, Anna segédkezett.

A cikk folytatását itt találjátok.

Az ombre jelentését kétlem, hogy nagyon magyaráznom kellene, hisz a hajszínek közt évek óta az egyik legnépszerűbb, de a divat világába is belopta már magát, például az ombre harisnyákkal. Most e téren tör tovább előre, ugyanis megjelent a piacon a színátmentes menyasszonyi ruha.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

ombre torta sütemény

Ombre esküvői ruhához ombre esküvői torta dukál?

Nem tudjuk, ti hogy vagytok vele, de minket szinte bármilyen tortával le lehet venni a lábunkról. Azonban a következővel, az ombre tortával a szívünket is el lehet rabolni!

A folytatásért kattintsatok ide.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Nektek tetszik ez a változat?