Megvan, kit kövessetek Instagramon, ha tökéletes szemöldököt szeretnétek

Egy sztársminkes elárulta: ezt a hibát szinte mindenki elköveti a szemöldökénél

Kiválasztani az arcformátokhoz illő szemöldököt, és megfelelő vonalúra igazítani minden egyes alkalommal szinte kész művészet. De tényleg. Sokszor kis apróságokon csúszik el a dolog, és emiatt az összhatás valahogy mégsem az igazi: most egy sztársminkes mesélte el, mi az a hiba, amit szinte mindenki elkövet.

A sztárokat azért elég sok mindenért lehet irigyelni, és a tökéletes szemöldök csak egy a listáról. Úgy értem, nézzétek, mennyit dobhat valakinek a külsején, ha megtalálja, milyen vonal passzol leginkább az arcformájához:

Objektum doboz

Azt pedig mindannyian elkövettük már, hogy túl vékonyra szedtük a szemöldökünket, és sokszor heteken át emlékeztetett minket a tükörképünk erre a baklövésre. De sokszor csak kis apróságokon múlik, miért nem néz ki olyan jól a végeredmény, mint amiért áhítozunk. Ariel Tejada egy profi sminkes, aki olyan hírességekkel dolgozik együtt, mint Kylie Jenner, most pedig elárulta, mi az, amire érdemes odafigyelnetek.

„A cél, hogy a hiányosabb területeket kitöltsük, nem pedig az egész szemöldököt. Én először mindig átfésülöm, és ahol látok egy kisebb rést, azt beszínezem, de sosem az egész szemöldököt, mert azzal sokkal erőteljesebb, rajzoltabb hatást értek el” – írja a Her.

Persze egy szemöldöknél nem ez az egyetlen hiba, amit el lehet követni, de ez a kis apróság is sokat számít. Néhány hónapja szerkesztőnk, Nóri egy szemöldökbárban járt, ahol megtudta: nincs kijavíthatatlan szemöldök. IDE KATTINTVA elolvashatjátok, milyen hasznos tanácsokat kapott Ajrapetova Nelli szépségszakértőtől, amiket ti is könnyen be tudtok tartani.

Pádár Detti szemöldök

Dús, tökéletes a formája, és mindenki erre vágyik, mi az? A tökéletes szemöldök, ami nem álom!

A szemöldök karaktert ad az arcnak, emeli a tekintetet, formája, ápoltsága igényességünket is tükrözi. E téren is van divat, most éppen a nagy ívű, vastag formázás a trend. Fontos megjegyezni, ha kicsit bele is folyunk az aktuális áramlatba, tartsuk szem előtt, hogy a saját formánk kialakítása az elsődleges szempont – sminkesünk, Pádár Detti ebben segített nektek. Kíváncsiak vagytok? ITT megnézhetitek.