Egyéb kategória

4 tipp, hogyan hordjátok a statement fülbevalótokat

Fel szeretnétek dobni a szetteteket? Akkor ennek az egyik legegyszerűbb módja, hogy valami hangsúlyos kiegészítőt választotok hozzá, például különleges statement fülbevalókat. Mutatjuk, hogyan viseljétek őket! 

vous - 2017.03.02.
4 tipp, hogyan hordjátok a statement fülbevalótokat

1. Ne viseljetek más ékszereket

Vagy ha mégis, akkor azok nagyon egyszerűek, minimalisták legyenek – írja a Pure Wow. Vigyázzatok, hogy az összehatás ne legyen sok(koló)!

Objektum doboz

2. Játsszatok a színekkel!

Nyugodtan viseljetek színes, mintás fülbevalókat, még akkor is, ha az teljesen elüt a szettetektől. Pont ezért vonzza majd a tekintetet.

Objektum doboz

3. Vállaljátok be őket hétköznapokra is

Sokan csak különleges alkalmakra tartogatják a gyönyörű statement fülbevalókat, pedig egy egyszerű blézerrel akár az irodába is felvehetitek őket. Sőt, a kötött pulcsikat is szuperül feldobják!

Objektum doboz

4. Igazítsátok a fülbevalóhoz a frizurátokat!

A legjobb módja annak, hogy megmutassátok a fülbevalótokat az, ha lófarokba vagy kontyba kötitek a hajatokat. Ha viszont úgy nektek már sok, akkor a laza hullámok is tökéletesek egy hangsúlyos fülbevalóhoz.

Objektum doboz

igy-valasszatok-fulbevalot-az-arcotokhoz-illoen-montazs-engel-nora5

Így válasszatok fülbevalót az arcformátokhoz!

A fülbevaló mindig divatos. Pont. Habár egy-egy fazon erejéig követik a divatot, szerencsére mindig megtalálható néhány kedvenc: a jól bevált karika, a hosszúkás-lógós fazonok vagy épp az aprócska darabok. Ha pedig a kedvencünk megvan, már csak meg kell győződnünk arról, biztosan hozzánk illik-e! 

A teljes cikket ITT olvashatjátok el!

Ajánlott cikkek