Egyéb kategória

Itt az elektromos tetkó, de a célja nem az, hogy szép legyen

Ha tetoválás, akkor mindenki előtt ugyanaz jelenik meg gondolatban: fekete vagy színes tintával készített rajzok/szövegek a bőrön. Épp ezért olyan nehéz elképzelni a legmodernebb verziót, ami az elektromosságot is vezeti!

vous - 2017.03.07.
Itt az elektromos tetkó, de a célja nem az, hogy szép legyen

Amikor azt hinnénk, már nem lehet mit kitalálni, rögtön jön egy új ötlet. Azt persze nem mondom, hogy ezek mindig praktikusak és jók, de a fejlődés szinte állandó. Ez pedig mindenre igaz; még a tetoválásokra is, sokan ugyanis már nem állnak meg a szimpla mintáknál és idézeteknél.

A Tech Tats egy ideiglenes tetoválás, ami attól olyan érdekes, hogy vezeti az elektromosságot. Az egész a tinta miatt van, amibe aztán aprócska érzékelőket tesznek, és konkrétan létrehoznak egy áramkört. A lényege, hogy ezek a szenzorok figyelik a fizikai állapotokat (például a testhőmérsékletet), ha pedig gond van, rögtön tudni fogtok róla.

Objektum doboz

A készítők remélik, hogy hamarosan akár bizonyos betegségeket is diagnosztizálni tudnak vele. Vagyis ennek a célja nem az, hogy jól nézzen ki, és félig robottá változzatok, hanem sokkal inkább egészségügyi okai vannak. Ami jó dolog, mert azért azt el kell ismernünk, hogy nem is néz ki valami jól.

Objektum doboz

Az ötlet még tesztelés alatt van, de az a terv, hogy annyira olcsó legyen, hogy bárki hozzá tudjon jutni. 

Ajánlott cikkek