Egyéb kategória

Ismerjétek meg a cuki házaspárt, akik minden egyes nap összeöltöznek!

Egy japán házaspár, Bon és Pon olyan menő, összeillő szetteket húz fel minden egyes nap, hogy még Britney Spears és Justin Timberlake, vagy Kim Kardashian és Kanye West is megirigyelhetné őket. 

vous - 2017.03.08.
Ismerjétek meg a cuki házaspárt, akik minden egyes nap összeöltöznek!

A pár már 37 éve él boldog házasságban, három hónapja viszont nagy lépésre szánták el magukat: létrehoztak egy Instagram-fiókot, ahova a szettjeikről töltenek fel képeket. Az internet pedig azonnal beleszeretett az elegáns, mégis játékos outfitekbe. Mára már több mint 80 ezren követik őket.

Objektum doboz

A stílusuk legfontosabb jellemzői: pöttyös és kockás ruhadarabok, funky kiegészítők, rakott szoknya, egyedi, személyre szabott darabok és a Pán Péter-gallérok (bohém, lekerekített gallérok). Továbbá leggyakrabban a piros, kék, szürke, fekete, fehér és khaki színekbe bújnak. 

Objektum doboz

De jellegzetes hashtageket is használnak, mint például a #whitehair, a #silverhair és az #over60, vagyis „fehér haj”, „ezüst haj” és „túl a 60-on”.

Objektum doboz

Amikor pedig a BBC megkérdezte tőlük, hogy mégis iért öltöznek össze mindennap, egy nagyon egyszerű választ adtak:

Jó móka összeillő ruhákat viselni.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

De nem ők az egyetlen pár, akik szeretnek összeöltözni, egy nyugdíjas pár ugyanis 52 éve visel hasonló szetteket! Róluk ITT részletesebben is olvashattok.

Ajánlott cikkek