Egyéb kategória

Megvan, mikor tér vissza a Trónok harca, és új előzetes is érkezett

Néhány napja már elhintettek egy-két érdekességet a készítők a Trónok harca új részeivel kapcsolatban, most pedig végre hivatalosan is kiderült a premier dátuma. Ráadásul a sorozat egyik főszereplője, Kit Harington is elárult pár részletet.

vous - 2017.03.10.
Megvan, mikor tér vissza a Trónok harca, és új előzetes is érkezett

Nemrég osztott meg az HBO két miniteasert a 7. évadról, tegnap, azaz csütörtök este pedig hivatalosan is elárulták a premier dátumát. A bejelentést egy „naaagyon izgalmas” élő közvetítés előzte meg, ami során a rajongók egy órán át néztek egy hatalmas jégkockát, ami olvadozott… aztán semmi. Hirtelen a videónak vége szakadt, mindenféle plusz infó nélkül.

Mint kiderült, technikai probléma ütötte fel a fejét, de a bejelentés nem maradt el: a Trónok harca július 16-án visszatér a képernyőre, és itt az első egyperces teaser trailer.

Objektum doboz

Bár szereplőket nem láthatunk benne (sajnos), az elkövetkező részek hangulata már ebből is teljesen átérezhető. A bejelentés után pedig Kit Harington is elárulta, nagyjából mire számíthatunk a folytatásban. Szerinte a következő évad sokkal erőteljesebb, hatalmasabb lesz, mint az előzőek, és a rajongóknak afféle „vad utazásban” lesz részük.

„Kevesebb epizód lesz idén, ezért több pénzt tudtak fordítani a részek elkészítésére. Úgyhogy a skála felfelé ível” – árulta el az ABC Newsnak.

És bár azt ő sem tudja, a 8. évad hogyan fog majd végződni, szerinte mindenképpen valami hatalmas durranással kell lezárulnia a sikersorozatnak. Valahogy úgy, ahogy még sosem történt a filmezés történetében.

kit-harington-tronok-harca

Kit Harington helyett Sam Claflin: sztárok, akik majdnem főszerepet kaptak a Trónok harcában

Már annyira megszoktuk a Trónok harca színészeit, hogy el sem tudnánk képzelni valaki mást Daenerys vagy Jon Snow szerepére. A casting nagyon szuper lett, és imádjuk, hogy a készítőknek épp ezekre a sztárokra esett a választásuk; de azt gondoltátok volna, hogy eredetileg teljesen más színészeknek szánták az ikonikus szerepeket? Mutatom, kiknek!

A cikket ITT olvashatjátok tovább.

Ajánlott cikkek