Egyéb kategória

Megjósoljuk: ezek lesznek a legtrendibb hálószobaszínek idén

A színek fontosságáról nem lehet eleget beszélni: meghatározhatják a kedvünket, a mások rólunk alkotott véleményét, sőt, egyesek szerint az egészségünkre is hatással vannak. Az sem mindegy például, hogy milyen színűre festitek a hálószobátokat. Idén az alábbi árnyalatok lesznek a legtrendibbek.

vous - 2017.03.11.
Megjósoljuk: ezek lesznek a legtrendibb hálószobaszínek idén

Egy újrafestés vagy néhány új bútor csodákat tesz a lakással, olyan érzésünk lesz tőle, mintha új lakásba költöztünk volna. Ráadásul ezek kiválasztása is felér egy terápiával – olyan ez, mintha magunk helyett kivételesen az otthonunkat csinosítgatnánk. Most a hálószobán a sor, mutatjuk, milyen színek idén a legdivatosabbak.

1. Greige

Az idei év egyik trendszíne kétségkívül a greige (grey + beige = greige, azaz a szürke és a bézs keveréke). Kicsit melegebb árnyalat, mint a szürke vagy az egyszerű fehér, plusz szinte minden színnel kombinálható.

Objektum doboz

2. Hófehér

Egy szimpla hófehér hálószoba a megfelelő kiegészítőkkel egyáltalán nem steril, inkább letisztult és minimál hangulatú. Ha egyhangúnak találnátok, akkor fogjatok egy színes ágytakarót vagy egy jópofa párnát.

Objektum doboz

3. Halványkorall

Ha vidámabb hálószobát szeretnétek, akkor nem is találhatnátok ennél tökéletesebb árnyalatot. A korall bútorok aranyfényű kiegészítőkkel nagyon hangulatos, bohém hatást keltenek.

Objektum doboz

4. Sárga

A sárgának több árnyalata is divatos lesz idén. Mi a mustársárgára szavazunk, mert szinte minden stílusba beilleszthető: lehet country, modern, skandináv vagy klasszikus is.

Objektum doboz

5. Greenery

Az idei év Pantone által kikiáltott trendszíne a hálószobátokba is betör. A zöld alapvetően nyugtatólag hat ránk, ráadásul friss, természetes hangulatot áraszt.

Objektum doboz

Nektek melyik a kedvencetek?

Ajánlott cikkek