Lélek

5 gondolat, ami minden pasi fejében megfordul lánykérés közben

Bobby 2016 nyarán nagy lépésre szánta el magát: megkérte barátnője kezét. Hogy a lánykérés tökéletes legyen, több hónapig tervezgette az eljegyzést. Most pedig megosztotta tapasztalatait, és elmondta, milyen gondolatok fordulnak meg ilyenkor egy pasi fejében.

vous - 2017.03.11.
5 gondolat, ami minden pasi fejében megfordul lánykérés közben

Mivel nem volt pénze arra, hogy elvigye nyaralni a barátnőjét, és ott kérje meg a kezét, megfogalmazódott benne, hogy egy nyilvános eljegyzést szeretne. Viszont úgy gondolta, hogy a nyilvános eljegyzéseket mindig eltúlozzák, és talán a barátnője inkább kettesben lenne vele a nagy pillanatban, ezért kitalált egy köztes megoldást: A kanadai ELLE magazinban kérte meg a lány kezét. Bizony, egy külön cikket írt a barátnőjének, melynek végén feltette a nagy kérdést – írja a Women's Health.

Mikor megjelent az újság, azonnal rohant is a boltba, hogy a lány barátnői előtt beszerezze a magazint, nehogy elrontsák a meglepetést. Végül egy kerti piknik alatt adta át barátnőjének a magazint, amiben egy könyvjelző volt. Mikor a lány kinyitotta, a keze elkezdett remegni és a könnyek patakokban folytak az arcán. Igent mondott. 

Forrás:
pexels.com

De Bobby azt mondja, bármennyire is biztosak a férfiak a lánykérésben, rengeteg gondolat villan át a fejükön. A következő 5 kérdés például tuti, hogy minden pasi fejében megfordul az eljegyzés alatt.

1. „Mi van, ha utálni fogja a gyűrűt?”

Egyszerűen hatalmas a választék az eljegyzési gyűrűk terén. De nemcsak abban kell döntenünk, hogy milyen legyen a gyűrű, hanem abban is, hogy mekkora méretű legyen, hány karátos, stb. Nehezebb feladat, mint gondolnánk – meséli Bobby.

2. „Ez most tényleg megtörténik?”

Olyan sok nővel találkoztunk életünk során. Randiztunk, szakítottunk, és most készen állunk megállapodni. De biztos ez? Nagyon fontos döntés. De ha már kiválasztottad a gyűrűt és elhatároztad magad, az nem véletlen.

eljegyzés lánykérés

Gyönyörű budapesti lánykérésen olvadozik az internet

Sok romantikus lánykérést láttunk már, de nálunk most ez az aktuális kedvenc: egy srác szuperromantikus eljegyzést szervezett Budapesten. Nagyon édes!

Az eljegyzésről készült videót IDE kattintva megnézhetitek!

3. „Igent fog mondani, ugye?”

Nem számít, mennyire vagyunk biztosak a dolgunkban, mindig ott van az esély arra, hogy nemet mond.

4. „Elég pénzt költöttem a gyűrűre?”

Bár van egy íratlan szabály, miszerint a férfinak minimum 2-3 havi fizetését kell elköltenie az eljegyzési gyűrűre, az nem nagy segítség. Hiszen lehet, hogy a tökéletesnek gondolt gyűrűt te egyszerűen nem tudod megfizetni, pedig úgy érzed, az illik a legjobban a barátnődhöz.

5. „Melyik ujjára is kell felhúzni a gyűrűt?” 

Az izgalom miatt még azt is elfelejtjük, melyik ujjra való a gyűrű. Ha pedig sikerült felhúzni, az első gondolatunk: ugye jó a méret?

Ajánlott cikkek