Szexchat nagylányoknak – Mindent a chatelős erotikáról! Kassai Tini

4 tipp, mit tegyetek, ha rátok ír a srác, aki tetszik nektek

Ugye megvan az az érzés, mikor végre rátok ír a pasi, akiért odág vagytok, és hirtelen fogalmatok sincs, mit válaszoljatok!? És egyáltalán mikor? Rögtön, vagy várassuk meg egy kicsit? Legyünk kedvesek, vagy inkább távolságtartók, hogy elérhetetlennek tűnjünk? 

A YourTango most összegyűjtött néhány tippet erre a helyzetre, hogy tutira ne égessétek be magatokat a srác előtt.

1. NE írjatok vissza rögtön

Lehet, hogy szívetek szerint abban a pillanatban válaszolnátok neki, mikor meglátjátok, hogy felvillan a neve a telefonotokon, DE ne tegyétek, hadd várjon egy kicsit a válaszotokra. A legjobb, ha 1–3 óra múlva reagáltok csak, hiszen egy kósza üzenet miatt máskor sem rúgjátok fel a napirendeteket. Ez még nem bunkóság, viszont ő már egyre gyakrabban fogja nyomkodni a telefonját, hogy megnézze, nem jött-e véletlenül üzenete tőletek.

2. Nyugodjatok le

Előfordulhat, hogy annyira izgatottak lesztek, hogy hirtelen azt sem tudjátok, mit válaszoljatok egy olyan egyszerű kérdésre, mint a „Hogy vagy?”. De pont ezért – ahogy az első pontban is olvashattátok – nem kell rögtön válaszolni. Nyugodjatok meg, lazítsatok, és gondoljátok át a választ.

laptop-kave-internet-ceruza

Ha használjátok a Messengert, ez a cikk kötelező! – netikett csetkirálylányoknak

Ma már (sajnos) szinte többet beszélünk a barátainkkal írásban, mint szóban. Gondoljatok csak bele, a ti telefonotok hányszor „pittyeg” egy nap? Szerintem biztosan többször, mint amennyiszer csörög… Na, de ahogy a szóbeli kommunikációban, úgy írásban sem mindegy, hogy mit mondunk és hogyan. Úgyhogy csetkirálylányok, készüljetek: most jön egy kis netikett!ű

A teljes cikket ITT elolvashatjátok!

3. Ne gondoljátok túl

Az oké, hogy vártok egy kicsit, amíg összeszeditek magatokat és tiszta fejjel tudtok gondolkozni, de ne gondoljátok túl a dolgot, mert a saját helyzeteteket nehezítitek meg. Csak lazán!

Forrás:
pexels.com

4. Alkalmazkodjatok hozzá

Már ami az üzenetek hosszát illeti. Ha ő csak pár szót pötyög, ne írjatok egy regényt magatokról, és persze ez igaz fordítva is: ha ő kisregényt ír, ne csak egy „okéval” válaszoljatok rá.

És ennyi. Mindössze négy „alapszabály” vonatkozik erre az esetre, ugyanis a legjobb, ha magatokat adjátok. Ezek is csak csak az első pár üzenetváltásra érvényesek, hogy felmérjétek, mit akar a srác, utána már nincsenek tippek, csak ti vagytok és ő. Sok sikert! ;)