Egyéb kategória

Ezek a megoldások orvosolják az élet legkisebb gondjait is!

Vannak az életben olyan problémák, amelyek létezését nem is igazán regisztráljuk addig, amíg nem születik rájuk megoldás. Pedig ott vannak, nehezebbé, stresszesebbé teszik az életet, és tényleg csak egy pici módosítás kellett ahhoz, hogy... Nem értitek? Majd mindjárt fogjátok!

vous - 2017.03.16.
Ezek a megoldások orvosolják az élet legkisebb gondjait is!

Kezdjük rögtön a vásárlásnál. Tegyük fel, hogy szeretnétek venni egy szövegkiemelőt (hogy miért pont ezt, a cikk végén kiderül!). Ti azok a fajták vagytok, akik igénylik az eladók segítségét, vagy azok, akiknek borsódzik a hátuk a túlzottan nyomulós boltosoktól? Esetleg néha ez, néha az… Gondoljatok bele, milyen nehéz lehet magának az alkalmazottnak leszűrnie, hogy szükséged van-e rá, vagy több kárt okoz a „segíthetek?” kérdéssel, mint ha meg sem szólalna. Mi a megoldás? Egyszerűbb, mint gondolnátok. A következő kosarak helyettek jelzik, igénylitek-e (narancssárga) vagy nem (fekete) a segítséget.

Objektum doboz

A vásárláshoz pénz is kell, olykor pedig elengedhetetlen, hogy az apró legyen, és ne bankkártya. Talán pár év, és Magyarországon is megjelennek a lentihez hasonló csodás ATM-ek, amelyek bizony megkérdezik, hogy milyen címletben szeretnétek megkapni a pénzeteket!

Objektum doboz

Rendben, kiválasztottátok a címletet, van elég aprótok, így bátran állhattok például egy italautomata elé. Kivéve, ha mondjuk fáj a torkotok, így semmiképp sem szeretnétek túl hideget inni. Vagy éppen a nyári hőségben nem vagytok abban biztosak, hogy az üdítő nem ugyanolyan forró-e, mint a hőmérséklet. Vajon miért nem írja ki az automata, hány fokosak a benne lévő folyadékok?

Objektum doboz

A zöldségesnél járva gyakran elbizonytalanodhattok egy-egy egzotikus gyümölcsöt látva. Első körben arra kell rájönni, vajon mit is fogtok a kezetekben, aztán pedig arra, hogy vajon elég érette-e ahhoz, hogy otthon azonnal elfogyaszthassátok! Nem könnyű, kivéve, ha a termelők ellátják mondjuk egy rendkívül praktikus pici címkével…

Objektum doboz

És akkor jöjjön az a bizonyos szövegkiemelő. Hányszor fordult már elő a vizsgaidőszak vége felé, hogy túlcsúszott az a fránya filc. Persze nagy tragédia nem történik, de egy pici változás milyen nagyot is tud csinálni… Íme a szövegkiemelő, amely hegyének egy része átlátszó, így tudjátok, épp hol tartotok az aktuális mondatban…

Objektum doboz

Ajánlott cikkek