misson impossible

Szuperhős csatlakozik Tom Cruise-hoz a Mission Impossible 6. részében

Megmagyarázhatatlan vonzalmat érzek a Mission Impossible-filmek iránt, így már önmagában zseniális hír, hogy készül a hatodik rész. Igen, még mindig Tom Cruise-zal – és egy meglepetésszereplővel, akinek nem annyira örülök.

A Mission Impossible rendezője, Christopher McQuarrie Twitteren spoilerezte el, hogy a forgatáshoz csatlakozott egy szuper színész. A szuper ez esetben nem szó szerint értendő, ugyanis a legújabb Supermant alakító színész, Henry Cavill is szerepet kap Tom Cruise mellett a következő lehetetlen küldetésben.

Objektum doboz

A bejegyzésben a rendező viccesen megkérdezi, lenne-e kedve Henrynek csatlakozni a forgatáshoz. A válaszkomment is hamar megérkezett:

Hogy mondhatnék nemet egy ilyen tökéletes hajú férfinek?

Kac-kac. A poénkodás azzal folytatódott, hogy a komment 5 másodpercen belül megsemmisíti önmagát. Szerencsére nem így történt, így mindenki számára nyilvánvaló, hogy Henry Cavillt láthajtuk majd a Mission Impossible 6-ban. 

De jó! Titkon még reménykedem, hogy Henry Cavill egyszer csak lerántja a gumimaszkot, és kiderül, hogy valójában Ryan Reynolds!

Fejem, amikor megtudtam a hírt

Objektum doboz