Egyéb kategória

Mi jöhet még? – Elkészült a világ első CICASZŐRPARFÜMJE

Imádjátok a macskákat, és ezt legszívesebben világgá kürtölnétek? Mostantól akár szavak nélkül is megtehetitek ezt, ugyanis elkészült a legelső cicaszőrparfüm... Igen, jól olvastátok, ez teljesen komoly!

vous - 2017.03.19.
Mi jöhet még? – Elkészült a világ első CICASZŐRPARFÜMJE

Mit nekünk a Chanel számozott parfümjei, vagy a klasszikus, jól bevált illatok! Úgy tűnik, ez már a múlté, ugyanis egy márka most egészen más vizekre evezett, és a cicaimádók szívét célozták meg. Ők sejtik, hogy néha milyen jó érzés odabújni egy doromboló, vidám macskához, és úgy gondolták, ebből akár illatot is lehet alkotni. Ezért elkészítették a cicaszőrparfümöt, mert úgy voltak vele, miért ne?

Objektum doboz

A leírás szerint 15 éve dolgoztak rajta, és sikerült elcsípniük azt a klasszikus illatot, amit valahol a cica nyaka körül érezhettek. És a parfümnél még nincs megállás, készül belőle ugyanis testápoló és tusfürdő is, ha valaki teljes szettre vágyna. Ööö… oké?

Objektum doboz

Őszintén szólva el sem tudom képzelni, mégis milyen illata lehet a parfümnek, de igazából mindegy is, mert én megelégszem azzal, hogy a cicákat megsimogatom, és kész.

Ti hogy vagytok vele?

Ajánlott cikkek