Egyéb kategória

Megvan, ki fogja játszani Donatella Versacét a következő kedvenc sorozatunkban

Már most tudjuk (pedig még el sem kezdték forgatni), hogy az American Crime Story című sorozat harmadik évada a Gianni Versace ellen elkövetett gyilkosságról fog szólni, és már azt is tudjuk, hogy imádni fogjuk az egészet. Főleg, miután kiderült, hogy melyik színésznő fogja játszani Donatella Versacét.

vous - 2017.03.21.
Megvan, ki fogja játszani Donatella Versacét a következő kedvenc sorozatunkban

Az American Crime Story egyetlen évad után nagy kedvencünk lett. A Glee-t és a Scream Queenst (Gyilkos történet) is jegyző Ryan Murphy álmodta meg a leghíresebb bűnügyekről szóló sorozat ötletét. Az első évad az exsportoló O. J. Simpson perét követte végig Sarah Paulson, Cuba Gooding Jr. és John Travolta főszereplésével, amit a kritikusok is imádtak, rengeteg díjat kapott. Szerintünk az sokat elmond, hogy mi két nap alatt néztük végig mind a 10 részt.

Ha még nem láttátok, akkor szánjatok rá egy üres hétvégét, megéri.

A második évad a Katrina hurrikán okozta katasztrófa utáni túlélésről és New Orleans újjáépítéséről fog szólni Annette Bening és Matthew Broderick főszereplésével. A harmadik évad Gianni Versace gyilkosságáról, a negyedik pedig Bill Clinton és Monica Lewinsky botrányáról.

Igazából mind nagyon izgalmasan hangzik, de a mi divatimádó szívünk mégis a 3. évadot várja a legjobban. A szereposztás is parádés, Gianni Versacét Édgar Ramirez, a gyilkosát a Glee-ből ismert Darren Criss, Donatellát pedig Penélope Cruz alakítja majd.

Objektum doboz

Penélope szerintünk elég jól hozza majd a szétplasztikázott, de még így is nagyon dívás Donatella figuráját.

Ajánlott cikkek