Egyéb kategória

Eddie Murphyt leváltották: készül az új Dr. Dolittle, méghozzá Vasemberrel

Ha Robert Downey Jr., akkor valószínűleg nektek is kábé azonnal Vasemberként jut eszetekbe. A színészt tökéletesen eltalálták erre a szerepre, ez nem is kérdés: most viszont kicsit vált, és egészen más karakter bőrében tér vissza.

vous - 2017.03.22.
Eddie Murphyt leváltották: készül az új Dr. Dolittle, méghozzá Vasemberrel

Lefogadom, hogy ti is tisztán emlékeztek még Dr. Dolittle-re, a dokira, aki bármelyik állattal lazán elcseverészett. Akkoriban a karaktert Eddie Murphy keltette életre, ami nem meglepő, hiszen néhány évtizede nagyon felkapott színész volt, és kábé alig találtunk filmet, amiben ne ő játszott volna. Mára ez már nem így van, olyannyira nem, hogy a modern Dr. Dolittle-ben egészen másra osztották a főszerepet.

szuperpasik-akik-a-szerepukre-szulettek1

Hogy jó választás volt-e Hugh Jackman a Farkas szerepére? Naná! – Szuperpasik, akik a szerepükre születtek

Március 2-án mutatják be itthon a Marvel egyik népszerű karakterének utolsó kalandját a mozivásznon, a Logan: Farkast. Így már nem is olyan meglepő, hogy egy újabb szuperhősös cikk érkezik tőlem, a szerkesztőség ügyeletes kockájától, ugye? 

A cikket ITT olvashatjátok el.

Mert ahogy azt talán ti is észrevettétek, az utóbbi időszakban nem új ötletekkel bombázzák a mozikat, hanem a régi kedvenceket folytatják vagy alakítják át ismét. A szépség és a szörnyeteg, Dirty Dancing, Mary Poppins, vagy akár a Bűbájos boszorkák, csak hogy mondjak is rögtön néhány példát. Az új Dr. Dolittle viszont talán még jobb is lehet, mint a régi verzió, a főszereplő ugyanis hivatalosan is Robert Downey Jr. lesz – írja a Her.

A Universal stúdió tegnap erősítette meg az infót, és bár a sztoriról nincsenek hírek, azért már ez is valami. A Bosszúállók filmekben Vasember karaktere általában a legszórakoztatóbb (mondom ezt úgy, hogy nálam Amerika Kapitány a favorit), ezt pedig valamilyen szinten Robert Downey Jr. alakításának is köszönhetjük. Úgyhogy szerintem az új Dr. Dolittle sokkal viccesebb lesz, mint az előző verziók!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek