Egyéb kategória

Megható: fiával énekel és újra önmaga lesz az alzheimeres apuka

Ha megnézitek az alábbi videót, megmagyarázhatatlan jó érzés és melegség fogja elönteni a szíveteket. Hihettek nekem, hiszen egyáltalán nem vagyok érzelgős, de az alzheimeres apuka és fia kocsikázós videója talán a hónap kisfilmje.

vous - 2017.03.27.
Megható: fiával énekel és újra önmaga lesz az alzheimeres apuka

Már több mint 3 millió ember látta a videót, amiben egy apuka és fia egy kocsiban énekelnek. A kisfilm nem a férfiak énektudása miatt különleges, hanem azért, mert az apuka Alzheimer-kórban szenved, azonban amikor fiával énekli a Quando Quando című klasszikust, újra önmaga lesz.

Objektum doboz

Simon és fia, Mac McDermott videója vírusként terjedt a neten (és ennek semmi köze ahhoz, hogy Mac igencsak jóképű férfi). Mac elmondta, hogy édesapja állapota rendkívüli javulásnak indult a közös kocsikázós énekléseknek köszönhetően.

Mac azárt is publikálta a videót, hogy felhívják a figyelmet a betegségre, és hogy adományozzanak a Alzheimer's Society nevű szervezetnek, hiszen édesapján már nagyon sokat segített az alapítvány.

Édesapám állapota sokat romlott, mióta diagnosztizálták nála a betegséget, sokszor nem is ismer fel. Amióta együtt utazgatunk és közben éneklünk, látványosan javult az állapota.

Ajánlott cikkek