Egyéb kategória

Hogy megnőtt! Jude Law csodaszép tinilánya a Burberry legújabb kampányában

Jude Law és Sadie Frost lánya már 16 éves, és kizárólag a jó géneket örökölte a szüleitől. Különleges szépségét már a Burberry is felfedezte magának, már a második alkalommal dolgozik együtt az ikonikus brit márkával. A fotók pedig önmagukért beszélnek.

vous - 2017.03.28.
Hogy megnőtt! Jude Law csodaszép tinilánya a Burberry legújabb kampányában

Iris a Burberry legújabb kontúrkészletét reklámozza, amiben highlighterek, primerek, krémes ajakrúzsok és alapozók is helyet kaptak, amik segítségével tökéletesen árnyékolhatjátok és mélységet adhattok az arcotoknak.

A cél a természetes, de ragyogó arc.

Objektum doboz

Iris négy évvel idősebb bátyja, Rafferty a Hugo Boss és a Dolce & Gabbana arca, a keresztanyja Kate Moss, akit ugye senkinek nem kell bemutatni, szóval ha úgy nézzük, a lány arra született, hogy modellkedjen.

Mivel Iris csak 16 éves, és mint ilyen, nem sok sminkre van szüksége, ezért nem feltétlenül értjük, miért is őt választották egy sminktermékeket bemutató kampányhoz. Mindenesetre szerencsére a Burberrynél sem alapozták meg kontúrozták szanaszét az arcát.

A sminkszabályaim annyiban ki ismerülnek, hogy próbálom olyan természetesen és lazán hagyni az arcomat, amennyire lehet. De a szám színe bármilyen lehet, a rúzzsal szeretek vadulni.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek