buffy-vampir-sorozat-reunion

20 éves lett Buffy, a vámpírok réme: a szereplőgárda most ismét összeállt

Hihetetlen, de egyik kedvenc sorozatunk, a Buffy most lett 20 éves! A rajongók nagyon régóta reménykednek abban, hogy a szereplők legalább egy-két rész erejéig visszatérnek, de ez sajnos azóta sem történt meg. Ellenben most a színészgárda ismét összeállt egy fotózásra.

Van valami különleges a régi, ikonikus sorozatokban. A Jóbarátok már nagyon régen véget ért, de a mai napig bármikor visszanézzük a részeket, a Szex és New Yorkból azóta is idézünk, és hamarosan készül a Bűbájos boszorkák folytatása is. A Buffy, a vámpírok réme szintén nagy klasszikus volt, talán azért, mert megvolt benne minden: horror, vámpírok, szerelem, komédia. A huszadik évfordulóra pedig összeállt a csapat, és elképesztően jó képek készültek.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ha néztétek a sorozatot, akkor tudjátok, hogy Buffy életében két nagyobb szerelem volt. Az egyik Angel, a másik pedig Spike. De hogy melyik páros volt a legjobb Sarah Michelle Gellar szerint? Most elárulta!

„Volt valami csodálatos számomra Buffy és Angel sztorijában. Spike-nak sikerült megértenie Buffy másik oldalát, és szerintem neki ezt fel kellett fedeznie. De ha engem kérdeztek, Angel volt a jobb választás” – mesélte az EW magazinnak.

És szerintetek?

Objektum doboz