Egyéb kategória

15 rémes, idegesítő és kínos dolog, amit minden nő utál!

A társadalom a tökéletességet dörgöli a gyengébbik nem orra alá a fellelhető összes platformon, ám azokról az apró kulisszatitkokról sosem szól a fáma, amikkel nők milliói szembesülnek nap mint nap.

vous - 2017.03.31.
15 rémes, idegesítő és kínos dolog, amit minden nő utál!

Félúton a „skatulyából húztak ki” és a „már megint késésben vagyok” közt található az az apró kis halmaz, amibe azok a dolgok lapulnak, melyek néha a sírba visznek, még akkor is, ha nem beszélünk róla. Azt gondoltuk, ismét felállítunk egy görbe tükröt, mert „női gondok” témakörben még mindig van pár kimondatlan, de valahol mégis mosolyra fakasztó dolog.

Kifogyni a szárazsamponból! Francba!

Tény és való, hogy a rendszeres hajmosást semmi se válthatja fel-, illetve ki, de egy bizonyos kor után az egyik legfontosabb mentőöv lehet.

beyoncé knowles

7 idegesítő sztereotípia, amit minden nő utál hallani

Nem, ez most nem a nők vs. pasik cikk lesz. Ez az a cikk lesz, ahol végre elmondjuk, mik azok a sztereotípiák rólunk, nőkről, amiket ideje lenne sürgősen elfelejteni. 

A cikk ITT folytatódik.

Rúzsfolt

A sminketek tökéletes – persze gondoljátok ti, mert jóval később a női mosdóban szembesültök azzal, hogy bizony a fogatok rúzsfoltos. Már csak arra tudtok gondolni: „A fenébe, vajon mióta?”

Instant manikűr

Észrevesztek egy apró kis száraz bőrdarabod a körmötök mellett, és azt gondoljátok, hogy most ezt kivételesen el tudjátok távolítani úgy, hogy semmi nagyobb gond nem lesz majd. Hát nem!

A cikk folytatása ITT jön!

Vous JOY

JOY & VOUS

JOY.hu és a VOUS.hu stratégiai együttműködést kötöttek. Naponta olvashatjátok a JOY.hu szerkesztőinek, szerzőinek cikkeit nálunk, és fordítva: a VOUS szerkesztői és szerzői is vendégszerzősködnek a JOY.hu-n. Keressétek őket itt, kövessetek bennünket ott!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
Otthon
Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
vous - 2024.04.23.
A légies és tetszetős napvitorlák nagy népszerűségnek örvendenek mind a lakóházak, mind az éttermek, kávézók teraszainak árnyékolására, ugyanis nagy és akár szabálytalan alakú területek tökéletes napvédelmét biztosítják.