Egyéb kategória

6 nyaff, ha nincs kedvetek kimozdulni, pedig ragyogó tavaszi idő van

Tudom, milyen téma ez már, hiszen nincs ember a földön, aki ne várná a tavaszt, pedig vagyunk azért páran. Én se nagyon várom, csak amíg tart, mert ahogyan átcsap túl melegbe az időjárás, már inkább szenvedek.

vous - 2017.04.02.
6 nyaff, ha nincs kedvetek kimozdulni, pedig ragyogó tavaszi idő van

Különben is, hol van az megírva, hogy mindenki rögtön aktív energiabombává változik, ha beköszönt a jó idő? Az ember azt hinné, hogy a komor (?) tél után alig várjuk, hogy kisüssön a nap, és leolvassza rólunk a kabátot, pedig néhányan egyáltalán nem kapunk kedvet a kimozduláshoz, ha azt látjuk, az ablaküvegen túl szikrázó napsütés van. Érthetetlen? Pedig megvannak az indokain. És ezek ám valósak, véresen komolyak!  

Annyira jó itt bent

Egész télen jó volt. Miért nem maradhat ez így tavasszal is?

Objektum doboz

nő lány napfény

Itt élvezzétek ki a tavaszi napsütést! – ha megjön hozzá a kedvetek

Jó időt ígérnek hétvégére, így kár lenne kihagynotok valamilyen szabadtéri programot, hogy ha csak kicsit is, de megmártózzatok a nyár ígéretében. Délben ugyanis, amikor az ég tetejéről szórja rátok gyenge fényét a nap, már pont olyan idő van, hogy egy kicsit elücsörögjetek Budapest valamelyik teraszán. Például itt!

Küzdünk azért ám a bűntudattal

Mekkora gáz vagyok már, hogy nem repesek a jó időtől, és nem nyomok le egy túrát a hétvégén. Pedig RAGYOGÓ idő van. De egyszerűen JÓ döglustának lenni.

Objektum doboz

Túl vakítóan süt a nap

Ez zavar. Érzem, hogy ha kimegyek, kiég a retinám. Lehet, hogy vámpír vagyok? Megvan rá az esély, jobb, ha megelőzöm a napégés általi halált, és itthon maradok.

Objektum doboz

Zéró energia

„Gyűlöllek tavasz. Elvitted a reggeli éjszakáimat.” Ha a ti szemetek is kipattan a reggeli világosságra, pedig még aludnátok, akkor átérzitek, mennyire rossz emiatt kómásan kelni. Hogy még ki is mozdulni? Na még mit nem! 

Objektum doboz

Túl sok kint az ember

Levetkőznek, kimozdulnak, BESZÉLNEK HOZZÁM. Ó, jaj. Nem akarom én ezt.

Objektum doboz

Túl melegem lesz

Aztán pedig fázni fogok. Itt bent egyenletes a hőmérséklet, úgyhogy beteszek egy sorozatot.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek