Egyéb kategória

Dolgok, amiket ti is csináltok a barátnőtökkel, ha bulizni készültök

Egy jó bulit egyértelműen úgy lehet igazán megalapozni, hogy a készülődést nem egyedül, hanem a legjobb barátnőtökkel csináljátok. Ilyenkor pedig tuti, hogy az alábbiakra nálatok is mindig sor kerül!

vous - 2017.04.08.
Dolgok, amiket ti is csináltok a barátnőtökkel, ha bulizni készültök

1. Ruhamustra

Nem könnyű eldönteni, hogy mit vegyetek fel egy buliba, és nyilvánvalóan a legjobb barátnőtöktől kértek ilyenkor tanácsot. Ezért akinél épp készülődtök, az biztos, hogy legalább 3-4-féle szettet mutat meg, hogy együtt eldöntsétek, melyikre essen a választás.

Objektum doboz

2. Selfie time!

Amikor elkészültök a smink-haj-ruha kombóval, muszáj lőnötök egy képet. Vagy inkább 10-20-at. Mert bár magabiztosnak és csinosnak érzitek magatokat, valamiért lehetetlen olyan fotót csinálni, ami mindkettőtöknek eléggé Insta-kompatibilis. Sebaj, emlékfotókra mindig szükség van!

Objektum doboz

3. Bemelegítés

Még van egy kis idő az indulásig, de a zene már a kezdetek óta megy a háttérben, valamiért viszont csak azután veszitek ezt észre igazán, hogy elfogyott egy-két pohár alkohol. Ilyenkor már érzitek magatokban a jókedvet annyira, hogy elkezdjetek táncolni otthon – de nem úgy, mint ahogy a buliban szoktatok, hanem úgy, mint akiknek nincs ki minden kereke.

Objektum doboz

4. Szerelmi kibeszélés

Nem is kérdés, hogy ilyenkor az egyik legnagyobb témátok a szerelmi életetek lesz. Mert ha már az alkohol hatására felszabadultabban érzitek magatokat, nyitottabban beszéltek az aktuális pasiról, exekről, vagy arról, hogy ugyan hol lehet manapság szingliként ismerkedni.

Objektum doboz

5. Hülye kérdések

A legjobb barátnő előtt nincs titok, és bármikor hülyét csinálhattok magatokból. Épp ezért kérdezgettek egymástól olyanokat, hogy „ezzel a hajjal nem nézek ki úgy, mint egy bolyhos kutya?” vagy „ezzel a sminkkel nem hasonlítok egy pandamacira?”.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek