Egyéb kategória

Sztárok, akik a legnagyobb titokban házasodtak össze

Ti is imádjátok az esküvőket, hát még ha kedvenc sztárpárjaitokról van szó? A gyönyörű ruhákról, a dekorációról és persze a kedvenc szerelmeseink boldogságtól ragyogó arcáról már nem is beszélve. Sosem elég belőle!

vous - 2017.04.09.
Sztárok, akik a legnagyobb titokban házasodtak össze

Mi sem természetesebb ennél, hiszen ha már az egész életüket a nyilvánosság előtt élik, persze hogy a nagy napra is kíváncsiak vagyunk. Ám nem minden sztár veszi ezt figyelembe, és különböző okok miatt úgy döntenek, ezúttal tényleg megtartják maguknak a magánéletüket.

Következzen 10 olyan sztáresküvő, amiről a mai napig nincs túl sok információnk, hiszen teljesen „zárt ajtók mögött” zajlott.

Angelina Jolie és Brad Pitt

Legnagyobb bánatunkra már nincs többé Brangelina, ám ennek ellenére tény, hogy igazi álompár voltak egykor, akiket mindenki irigyelt és csodált egyszerre. 2014-es esküvőjüket azonban a mai napig homány fedi: mindössze annyit tudunk, hogy a gyermekeik is részt vettek a ceremónián, fátylát pedig a rajzaik díszítették. Csodálatos!

Objektum doboz

Zoe Saldana és Marco Peregro

A galaxis őrzőiből ismert színésznő bizony nem osztott meg túl sok információt a magánéletéről. Annak ellenére, hogy már több mint három éve házasok, a mai napig csak annyit tudunk az esküvőről, hogy egy igazi romantikus szertartás volt, ami szűk körben, mindössze pár közeli barát és a családtagok jelenlétében zajlott. Pedig már csak azért is kíváncsiak lennék mindenre, mert hány olyan férfi van, aki úgy dönt, felveszi felesége nevét? Ezért jár egy hatalmas gratuláció nekik.

Objektum doboz

Gisele Bündchen és Tom Brady

Az egykori szupermodell és az amerikai focista már hét éve házas, de a képek tanúsága szerint a mai napig izzik köztük a levegő, ugyanis szerelmesebbnél szerelmesebb fotókat láthatunk róluk. Arról nem is beszélve, hogy büszkén mutatják: ők bizony még mindig rendszeresen randiznak! Ennek ellenére most került elő az első esküvői fotó róluk.

Objektum doboz

Beyoncé és Jay Z

Tény, hogy minden idők egyik legnagyobb hírverését az R&B énekesnő házasságkötése kapta. Az egész világ látni akarta a részleteket, és ez a mai napig így van, ugyanis szinte semmi konkrétumot nem lehet tudni. Most azonban szerencsére előkerült egy fotó, bár lehet, hogy ez csak még több kérdést vet fel… Például, vajon milyen zenére táncolhattak? TUDNUNK KELL!

Objektum doboz

Blake Lively és Ryan Reynolds

Hihetetlen, hogy az álompár mindössze egy esküvői fotót osztott meg saját magáról, ráadásul az is elég sejtelmes. Pedig a szőke színésznő biztosan gyönyörű volt a ruhájában… Annyira sajnáljuk, hogy nem láthattuk.

Objektum doboz

Allison Williams és Ricky Van Veen 

A Csajok népszerű színésznője is úgy döntött párjával, hogy zárt körű ceremóniát szeretnének. Annyit azért elárult, hogy mi alapján választotta ki menyasszonyi ruháját: ha hiszitek, ha nem, praktikus okai voltak annak, hogy a hosszú ujj mellett döntött, ugyanis saját bevallása szerint rettenetesen fázós. Hát, akármi is a magyarázat, tény, hogy olyan ez a fotó, mint egy mesekönyvben.

Objektum doboz

Margot Robbie és Tom Ackerley 

Margot Robbie ezúttal sem okozott csalódást nekünk: a szépséges színésznő édesanyja ruháját viselte a nagy napon, a szertartás után pedig rögtön a tengerpart felé vették az irányt. Mi tagadás, nagyon irigyeljük!

Objektum doboz

Mila Kunis és Asthon Kutcher

Sajnos a sztárpárról még egy esküvői fotó sem található, annyira titokban tartották az egészet. Persze, annál nagyobb volt a megdöbbenés, mikor bejelentették, hogy összekötötték az életüket. Hát, mi ennek ellenére imádjuk őket, bár azért szívesen megnéznénk, hogyan zajlott a szertartás, hiszen biztos eszméletlenül romantikus volt.

Objektum doboz

Amanda Seyfried és Thomas Sadoski

A szintén titokban házasodott sztárpárnak azóta már gyermeke is született. Magáról az esküvőről elég szűkszavúan nyilatkoztak: annyit voltak hajlandóak elárulni, hogy csak nem hívtak vendégeket sem, egyszerűen csak megszöktek. Pedig szívesen hallgatnánk még sztorikat, annyira aranyosak együtt!

Objektum doboz

Jennifer Aniston és Justin Theroux

Végül, de nem utolsósorban jöjjön a kedvenc párunk, akik tökélyre fejlesztették a titkos esküvőt. Jennifer Aniston amúgy is igazi legenda, most is kitett magért, hiszen egy születésnapi partinak álcázták a nagy napot. Fantasztikus húzás! Ennek ellenére kíváncsiak lennénk, hogy zajlott az esküvő, a legnagyobb világsztárokról nem is beszélve, akik részt vettek az eseményen.

Objektum doboz

Nektek melyik sztárpár a kedvencetek? 🙂

Ajánlott cikkek