unikornis

Kényeztessétek az ajkaitokat unikornistakony szájfénnyel – garantáltan kegyetlenségmentes

Bréking! Mágikus szájfény készült az unikornis orrüregében található folyadékból! 

Igen, leírom: szájfény unikornistakonyból. Ezt a kissé undorító, mégis az ember fantáziáját birizgáló terméket a FCTRY nevű cég dobta piacra, és ők sem szépítik: unikornistakony névvel címkézték a szépségcuccot.

Mi több, a gyártó állítja: a termékek vegánok és kegyetlenségmentesek. Egyetlen mágikus állatnak sem esett baja készítésük során – ezt azért elhisszük nekik. 

a-legcukibb-es-a-legfurcsabb-unikornisos-dolgok-egy-helyen

Imádjuk vagy utáljuk? A legcukibb és a legfurcsább unikornisos dolgok, amikkel az utóbbi időben találkozhattunk

Habár a videók terén továbbra is stabilan uralják az internetet a macskák, bejött a képbe egy nem várt lény, ami körül szintén csillapíthatatlan az őrület: az unikornis. Ma már szinte bármit és bárhogy el lehet adni egy szivárványszínű, vattacukorfelhőben tündöklő egyszarvúval. Ismétlem, bármit! Jöjjenek is az utóbbi idők legjobb, legfurcsább és legbizarrabb, unikornissal hype-olt dolgai.

A különleges szájfény egyébként vattacukor-illatú, és öt színben is elérhető, egy egész szettben: ezüst, rózsaszín, lila, sárga és zöld színben kényeztethetjük az ajkainkat unikornistakonnyal, mindezt forintba átszámítva kicsit több mint 8 ezer forintért. 

Forrás:
FCTRY

Mi jöhet még?