Egyéb kategória

Emlékeztek még a tamagocsira? És játszanátok is vele újra? Akkor jó hírünk van

Tetris, Nintendo, autós meg űrhajós kvarcjátékok, csupa csodás játék, ami miatt még ma is meleg szívvel emlészünk vissza a '90-es évekre. Aztán ott volt életünk első állata, akiért nekünk kellett felelősséget vállalni, még akkor is, ha csak virtuális volt: a tamagocsi. Emlékeztek még?

vous - 2017.04.13.
Emlékeztek még a tamagocsira? És játszanátok is vele újra? Akkor jó hírünk van

Ma is tökéletesen emlékszem arra az őrületre, amit a tamagocsi megjelenése okozott az osztályban. Mindenkinek volt, mindenki rettentő fontosnak érezte magát tőle, gyakran órák alatt is bőszen nyomkodtuk, nehogy a virtuális kisállatunk éhen haljon, a tanárok persze pont ezért utálták. Nektek is volt, és ha igen, nálatok meddig tartott a tamagocsiláz? Ti is olyan hamar meguntátok, mint mi?

Objektum doboz

Nos, ha szerettétek, ha nem, a tamagocsi, mint a '90-es évekből szinte minden, visszatér. A Bandai nevű japán cég ismét piacra dobja a játék legelső kiadását. Mind a hat eredeti „karakter” visszatér, csakúgy, mint a tojásforma és a kulcstartó. Az egyetlen változtatás, hogy a tojás kicsit kisebb lett, ami még egyszerűbbé teszi, hogy a csuklótokon viseljétek és mindenhova magatokkal vigyétek őket.

De a nyomás és a stressz, hogy életben tartsátok őket, a régi.

Ha éppen Japánban jártok, mindössze 14 dollárért megkaparinthattok egyet, a neten pedig 17,36 dollárba kerülnek majd.

Objektum doboz

Nosztalgiáztok, és vesztek egyet ismét, vagy inkább meghagyjátok az élményt a gyerekeknek?

Ajánlott cikkek