A reggeli szex egészségügyi hatásai

Irulunk-pirulunk: megvan, melyik a legnépszerűbb szexpóz!

Minden ember más, és minden ember mást szeret az ágyban, mindenkinek egyediek az igényei. Most azonban kiderült, melyik a legnépszerűbb póz a férfiak, és melyik a nők körében. Elöljáróban annyit, hogy a véleményük most kivételesen megegyezett!

Egy felmérés során 2000 embert kérdeztek meg – Amerikában és az Egyesült Királyságban – arról, hogy melyik a kedvenc szexpózuk. Egy brit adatbázison pedig közzé is tették az eredményeket, melyekből kiderült, hogy az emberek 35%-ának a „kutyapóz” a kedvence.

Forrás:
iStock

Abban, hogy a kutyapóz a kedvenc, a férfiak és a nők egyetértettek, viszont a második helyre már különböző pozitúrát tettek. A nőknél a misszionárius, a férfiaknál pedig a „cowgirl” póz végzett a második helyen – írja a Women's Health.

szex szeretkezés pár

Sok embert érint: ami szex után történik, és sosem beszélünk róla

Sok mindentől függ, hogy ki mit csinál szex után. Hogy egyéjszakás kalandról van-e szó, vagy hosszú távú párkapcsolatról. Esetleg hogy milyen a személyiségetek. De van valami, amit elég sokan megtapasztalnak ezután, és valamiért nem beszélünk róla...

A teljes cikket IDE kattintva olvashatjátok el.

És hogy melyik az a póz, amit még nem próbáltak, de szeretnének? A férfiak a „69-es” pózt szeretnék a legjobban kipróbálni, a nők pedig az asztalon való szeretkezést.