Intim

Akármilyen okból is, de a műmellbimbó nagyon is téma: egyesek szerint trend

Nehéz lépést tartani az aktuális mellbimbótrendekkel, bár azt hiszem, mostanság a tagadás divatja uralkodik: tehát az az elfogadott, esztétikus, ha nem látjuk. Ezt megcáfolja a műmellbimbó létezése, vagy mégsem?

vous - 2017.04.19.
Akármilyen okból is, de a műmellbimbó nagyon is téma: egyesek szerint trend

Talán emlékeztek még Rachel Green legendás fagyos jeleneteire a Jóbarátokból, amikor Jennifer Aniston mellbimbói átszúrták a képernyőt, vagy a Szex és New York egyik felejthetetlen pár percére?

Objektum doboz

Ma ez kissé közönséges és magamutogató, és ha csak nem akarunk minden tekintetet a mellünkre vonzani, hordunk melltartót. Utóbbi állítás a Jenner és Kardashian lányokra nem igaz. 

arc lány szőke virágkoszorú fonat

5 tipp, amivel ti lesztek a legmagabiztosabb nők a szobában

Minden alkalommal, amikor egy szupermagabiztos nő lép be egy szobába, ahol ti is vagytok, mindig átvillan a fejeteken, hogy ezt mégis hogyan csinálja. Nem gyötrődik a testével? Nem kínlódik reggelente, hogy mit vegyen fel? Úgy tűnik, hogy ez zsigerből jön belőlük, de nem. Az igazság az, hogy ti is könnyen lehettek ilyenek. Íme a magabiztos nők titka!

A cikk ITT folytatódik.

Úgy tűnik, hogy a mellbimbó-mutogatás újra divatba jött, ugyanis a Just Nips piacra dobta a műmellbimbót. Bár a tárgy nem forradalmi, az üzenet nem teljesen világos. A cég alapítója, Molly Borman állítja, a terméket nem pusztán divatból kínálják: a transzközösség tagjaira valamint mellráktúlélőkre is gondoltak, sőt így fogalmaz: 

Amikor a nők  felhelyezik a terméket, megérintik a mellüket: ezúton is szeretnénk hirdetni, hogy mennyire fontos az önvizsgálat.

A feminizmust is nagyon ügyesen belekeverték a dologba, ugyanis szerintük az átütő mellbimbó akár a feminizmus egyik szimbóluma is lehet, szabadságot hozhat a nőknek. Akárhogy is legyen, a műmellbimbót 10 dollárért, átszámítva nagyjából 3 ezer forintért lehet megvásárolni – vegye, aki szeretné és hordja, ahogy tetszik. 

Ajánlott cikkek