Világ

„Nem tehetek róla, de irritál” – színészek, akik láttán csalánkiütést kapunk

Hiába, nem szerethetünk mindenkit. Ez a pacifista énem heti tanulsága. Én tényleg nagyon szeretek békés gondolatokat táplálni mindenki felé, és mindannyian próbáljuk is leküzdeni az előítéleteket, első benyomásokat. Mégis, néha nehéz felülkerekedni a zsigeri ellenszenv érzésén.

vous - 2017.04.22.
„Nem tehetek róla, de irritál” – színészek, akik láttán csalánkiütést kapunk

Nem kell súlyos dologra gondolni, pusztán csak arra, hogy vannak személyek, akiket nem bírunk elviselni, néha megmagyarázhatatlan okokból. Például a színészekért elvileg rajongunk, az összesért, én mégis, ha Nicolas Cage arcát meglátom a képernyőn, akkor belül a fejemben elkezd sikítozni egy kukac, és gyorsan el kell kapcsolnom a filmet, vagy valami. Tényleg elképesztően tud ordítani ez a kukac, nem is hinnétek.

Viccet félretéve, én Nicolas Cage fizimiskáját nem bírom, pedig amúgy biztos jó fej lehet, meg tud is valamit, de számomra borzalmas színész, és ijesztő az arca. (Tudom, valakinek az én arcom is rém bizarr, nyugi, nekem is sokáig tartott vele megbarátkoznom, de ez van. Igen, szarkasztikus voltam.) Egyébként kiderült a szerkesztőségben, hogy nem vagyok egyedül ezzel a problémámmal, fotósunk, Anna sem bírja Nicolast, hasonló okokból.

Egyszerűen nem tud színészkedni, és emellé még félelmetes feje is van, para a mosolya is. 🙁 

Nos, ebben van valami, mélységesen egyetértek.

Objektum doboz

Főszerkesztőnk, Eszter a fekete hajú, kék szemű, többnyire kevésbé ismert színészek láttán kap hideglelést. Ezt nem tudja megmagyarázni, de ilyen például Rufus Sewell vagy Peter Gallagher. Tudjátok, akik mindig ott vannak, de nehéz őket beazonosítani, mert csak azt az érzést váltják ki belőletek, hogy valahol láttátok őket, csak nem tudjátok, hol.

Nóri Tom Cruise láttán lesz rosszul, Emcsi számára Kirsten Dunst megmagyarázhatatlanul ellenszenves, ráadásul borzasztó tehetségtelennek tartja, de Natalie Portman sem a kedvence:

Olyan kis pintyőkefeje van, kedvem támad megetetni magokkal.

Fotósunk, Ancsa egyetlen színésznőtől vált csatornát, illetve kerüli messze az ő szereplésével játszódó filmek mozitermeit, ő pedig nem más, mint Kristen Stewart. Nem csoda, ő is felkerült Adam Sandler és Jason Statham mellé mint egyarcú színész. Ancsa szerint ugyanis

Kristen Stewart mimikája minden filmben olyan, mintha állandóan tüsszenteni akarna, de sosem sikerül neki.

Objektum doboz

Ti melyik színésztől kaptok hideglelést? Írjátok meg nekünk kommentben!

Ajánlott cikkek