Egyéb kategória

Megtaláltuk a leggyönyörűbb koszorúslányruhákat – egy apró bökkenő van velük

A Forever21 nagy dobása a koszorúslány-kollekció, aminek darabjait 100 dollár alatt kínálja. Hiába az alacsony ár, a ruhák bámulatosak, pusztán egy bökkenő van.

vous - 2017.05.11.
Megtaláltuk a leggyönyörűbb koszorúslányruhákat – egy apró bökkenő van velük

A Forever21 egy Los Angeles-i tervezővel, Rory Becával kollaborált, és piacra dobták koszorúslány-kollekciójukat, szigorúan 100 dollár, azaz nagyjából 28 ezer forint alatt. A Pretty by Rory nevű kollekció minden pucctól mentes, gyönyörű letisztult darabokat kínál.

Beleszerettünk!

A Forever21 márka rendkívül népszerű, és igazán jó fej dolog tőlük, hogy elérhető(bb) áron kínálnak olyan ruhát, koszorúslányruhát, amit normál esetben csupán egyszer visel az ember lánya. Bár a Pretty by Rory darabjai nem csak esküvőre viselhetőek, pont ettől annyira csábítóak. 

koszorúslányok

Megvan, milyen színű ruhát választ a legtöbb koszorúslány 2017-ben

Még jó, hogy a menyasszonyi ruha (általában) fehér színű, így legalább ezen nem kell annyit gondolkodni. Ellenben eldönteni, hogy a koszorúslányok milyen színben sétáljanak végig, már nehezebb.

Szerencsére viszont kiderült, melyik árnyalatot választják a legtöbben 2017-ben.

Egy bökkenő azért akad: sajnos nálunk nem elérhetőek ezek a darabok! Mindenesetre inspirálódni és gyönyörködni lehet bennünk, na és izzítani a külföldi rokonokat, ismerősöket. Ha szemfülesek vagytok, akkor pedig az itthoni kínálatban is kereshettek hasonló fazonokat!

Forrás:
Pretty by Rory

Forrás:
Pretty by Rory

Forrás:
Pretty by Rory

Hogy tetszenek?

Ajánlott cikkek