Egyéb kategória

Már tuti: a Balaton a Riviéra! Csekkoltuk az eladó luxusházakat a Balcsin

Ha nyár, akkor Balaton! Most nem olcsó, ám szuper szállásajánlattal bombázunk titeket, hanem méregdrága luxusnyaralókkal, amiket eladásra kínálnak nem kevés pénzért. A sok száz millióért cserébe azonban örökpanoráma, medence és jakuzzi jár. Kellemes ábrándozást!

vous - 2017.05.18.
Már tuti: a Balaton a Riviéra! Csekkoltuk az eladó luxusházakat a Balcsin

Siófok – Aranypart 

Ár: 128 millió Ft

Már csak a fotókat nézve is bele lehet szeretni ebbe az exkluzív penthouse lakásba, majd az árát meglátva egyből ki is ábrándulunk. A két hálószobás és két fürdőszobás lakás minden helyiségéből teljes balatoni panoráma nyílik.

esküvő Balaton

Siófok 2017-ban? Ezért szeretjük még mindig

Rengetegszer jártam már a buli fővárosában, legutóbbi látogatásomkor pedig megérett bennem, hogy összeszedem, mi az, amit még nagyon imádok Siófokban, és mi az, amit már nem igazán szeretek.

A cikk ITT folytatódik!

Az USA-ban élő tulajdonosok amerikai sztár belsőépítésszel terveztették, majd egyedileg gyártatták / vásárolták az összes bútort, berendezési tárgyat

– áll a hirdetés szövegében, amit ITT tudtok megtekinteni.

Forrás:
ingatlan.com

Ha azt gondolnátok, hogy a balatoni luxusnyaralók ára mérséklődik a parttól távolódva, tévedtek. A vízparttól több méterre fekvő ingatlanok ára is az egekben van.

Csopak 

Ár: 155 millió Ft

Ez a csopaki luxusingatlan extra balatoni panorámás tágas terekkel rendelkezik, igazán családias, szimpatikus ház – talán még a megfizethető kategória (már akinek), mégis extra. A minden igényt kielégítő házhoz egy hatalmas medence is tartozik. Itt megnézhetitek a hirdetést.

Forrás:
http://alfaingatlan.hu

Forrás:
http://alfaingatlan.hu

Kúria a Balaton-felvidék Nemzeti Parkjában

Ár: 260 millió Ft

A Balatontól 7-km-re fekvő kúria adja csak az igazi luxust. „A gyönyörű ősfás 8000 m2 telken a szabadidő eltöltésére 68 m2-es fűthető medence, műfüves sportpálya, fatüzelésű kemence, kerti grill és bográcsozó létesült. A kúria pinceszintjén wellnesshelyiséget alakítottak ki. Maga a kúria 350 m2 lakóterű, melyben öt szoba, kandallós szoba, rusztikus konyha, 3 fürdőszoba és két mosdó található” – áll a hirdetésben

Wow!

Forrás:
http://alfaingatlan.hu

Forrás:
http://alfaingatlan.hu
balaton-montazs

Helló, srácok, van élet a Balatonon túl! – így toltam végig 26 nyarat a magyar tenger nélkül

Ha azt mondom, nyár, ti azt mondjátok, Balaton? Ez a magyar lakosság jelentős résznél így van, és ez így is van jól, hiszen ott van egy nagy és szép víz, gyönyörű tájakkal, és állítólag a partján felejthetetlen élményekkel lehet gazdagodni. Igen, azt mondtam, állítólag. Én ugyanis annak ellenére, hogy Magyarországon születtem, és három évet leszámítva az eddigi életemet itt éltem, mégsem nyaraltam soha a Balatonnál. Sőt, mondok jobbat! Először 18 éves jártam a magyar tengernél. A cikk folytatásáért kattintsatok ide!

Tihany

Ár: 590 millió Ft

Az igazi luxus pedig még csak most jön!

„Tájvédelmi körzetben, Tihany legelegánsabb és legszebb utcájában, csodálatos balatoni panorámával rendelkező, parkosított, intim telken áll ez a rendkívül kimagasló műszaki és esztétikai színvonalú ház. A villa egyik különlegessége a környék első és egyben utolsó, engedéllyel megépült, üvegmozaikkal borított, 15×4 m-es kültéri medencéje…  A házhoz tartozik a külön épületben található wellnessrészleg Finn-relax szaunával és Kettler kondigépekkel felszerelt fitneszterem” – írják a hirdetésben

Forrás:
https://www.engelvoelkers.com

Forrás:
https://www.engelvoelkers.com

Tihany

Ár: 389 millió Ft

A következő ingatlan még jelnleg is épül, de ha egyszer készen lesz, már csak a malacperselyt kell feltörni… Persze! 

„A bejárati szinten impozáns, tágas nappali-konyha-étkező tér. Továbbá fürdő, előtér, gardrób, vendég WC található itt. 110 nm-es terasz, előtte medence a panoráma felé. Elegáns lépcső vezet az emeletre, ahol 3 hálószobát, fürdőt, gardróbot találunk. 48 nm fedett terasz. A legalsó szinten 2 vendégszoba, fürdőszoba kerül kialakításra” – áll a hirdetésben!

Forrás:
https://www.engelvoelkers.com

Forrás:
https://www.engelvoelkers.com
Ajánlott cikkek