Tévedhetetlen, ha divatról van szó: Fan Bingbing kínai színésznő Cannes császárnője

Ha a 70. cannes-i filmfesztivál nyitóestjének királynőit már megneveztem, akkor nem mehetünk el szó nélkül a császárné mellett sem. Fan Bingbing kínai színésznő a fesztivál egyik zsűritagja.

Fan Bingbing 2016-ban a világ 5. legjobban fizetett színésznője volt, megelőzve a top 10-be bekerült Julia Robertset és Charlize Theront. Nem is tudom, láttam-e már a kínai szupersztárt olyan ruhában a vörös szőnyegen, amelyik ne állt volna rajta tökéletesen. Ebben egészen egyszerűen verhetetlen.

A nyitóesten egy Elie Saab ruhát viselt, természetesen haute couture darabot.

Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz

A ruhák mellett a fesztiválról se feledkezzünk meg: öt alkotással, köztük egy koprodukcióval Magyarország vezeti a listát a meghívott filmek számát illetően a közép-európai országok közül a hivatalos programban – írja az MTI. A fesztiválra 36 országból 60 film kapott meghívást az 1930 nevezés közül. A május 28-ig tartó seregszemle hivatalos versenyprogramjában 19 alkotás, köztük Mundruczó Kornél Jupiter holdja című legújabb filmje versenyezhet a fődíjért, az Arany Pálmáért.

600

Monica Bellucci, Uma Thurman és Elle Fanning Cannes királynői – A legszebb ruhák a nyitónapról

Na, és persze Elle Fanning. Mindeközben Bella Hadidnak sikerült megismételnie a tavalyit, már az első este közszemlére tette a bugyiját. Megmutatom, mit viseltek a jubileumi 70. cannes-i filmfesztivál nyitóestjén a sztárok.

A ruhákat ide kattintva nézhetitek meg!