Egyéb kategória

Ennél menőbb gyerekszobabútort nem találtok – töltsétek le és nyomtassátok ki!

Nem is értem, én, aki évekig dolgoztam az egyik vezető, online designmagazinnál, és a mai napig rajongok a hazai tervezőkért, cuccokért, hogy nem tudtam eddig a MOME download design programjáról?!

vous - 2017.05.20.
Ennél menőbb gyerekszobabútort nem találtok – töltsétek le és nyomtassátok ki!

A kezdeményezés lényege tömören annyi, hogy az új generációt, a már digitális bennszülöttnek számító Y és Z generációt szólítja meg a sharing economy, vagyis a megosztáson alapuló gazdaságmodellt alkalmazva.

5 vállalkozó nő, 9 gyermek mellett: „Nőként nőknek kell eladnom magam” – ők meséltek most

5 vállalkozó nő, 9 gyermek mellett – ők meséltek a munkáról nekünk

Egykori Girlpower napunk alkalmából a VOUS ügyeletes anyukája, Séllei Lilla öt vállalkozó anyával beszélgetett, akik vásárlói, megrendelői szintén anyák, és akiknek a vállalkozás ötletét gyerekeik, a gyerekes lét adta.

Ismerjétek meg őket közelebbről ebben a cikkben!

Még egyszerűbben megfogalmazva az oldalról a MOME diákjai által tervezett bútorok gyártmányrajzait tölthetjük le, amiket aztán saját részre a helyi asztalossal el is készítetthetünk.

„…a Google generáció teljesen másként fogyaszt, mint ahogy azt a szüleik tették.

Számukra az első pillanattól fogva természetes, hogy mindaz az információ és tartalom, ami még nem is olyan rég exkluzívnak számított, és fizetni kellett érte, mára ingyenessé és egy gombnyomásra elérhetővé vált

– olvashatjuk a download design weboldalán.

34661991556_8bb0ef4f97_o

Forrás:
downloaddesign.hu

A cikk folytatásáért kattintsatok a blogomra!

Ajánlott cikkek