Egyéb kategória

Esküsztök? Mutatjuk az aktuális esküvőitorta-trendet

Az esküvő fontos esemény, sokan hónapokig tervezgetik a nagy nap minden egyes pillanatát. A helyszíntől a ruhán, a gyűrűn és a frizurán át a legapróbb mozzanatokra, a dekorációra is ugyanúgy odafigyelnek. Kihagyhatatlan – és talán a legélvezetesebb – az esküvői torta kiválasztása és megtervezése.

vous - 2017.05.29.
Esküsztök? Mutatjuk az aktuális esküvőitorta-trendet

Az utóbbi években változott a trend az esküvői torták esetében – és a menüben – is. Lejárt a klasszikus ízek és agyondíszített torták ideje, és egyre kedveltebb a modernebb letisztult és a bohémebb rusztikus vonal.

szep-ruha-eskuvo

Ma már nem ciki pirosat vagy feketét viselni egy esküvőn – Ruhaötletek, ha lagzira vagytok hivatalosak

Lassan beindul az idei esküvőszezon, ami sokszor komoly fejtörést okoz nekünk. Amikor ruhát keresgélünk, hirtelen csak az villog a szemünk előtt, mit nem szabad. Pedig rengeteg lehetőség lenne, csak ez valahogy pont a bolt próbafülkéjében nem jut eszünkbe. Következzenek most a legnagyobb idei trendek.

A cikket ITT olvashatjátok tovább.

A régebbi marcipán- és cukorvirágok helyét átvette az élő virág mint díszítőelem, és míg régebben elképezelhetetlen lett volna a díszítés nélküli esküvői torta, ma kimondottan hódít az úgynevezett „naked cake”, vagyis csupasz, meztelen torta. Nemhogy marcipán- vagy fondant-borítás, de még bevonat, máz sincs, mégis elképesztően mutatós.

A cikk itt még nem ér véget, a folytatásért kattintsatok a Cookta oldalára!

Forrás:
Depositphotos
Ajánlott cikkek