Egyéb kategória

Szépségkirálynőből Csodanő: 5 tény, amit érdemes tudni Gal Gadotról

Már egy hete a hazai mozikban is vetítik az oly régóta várt női főszereplős szuperhősfilmet, a Wonder Womant. Ha még nem láttátok a filmet, semmiképp ne hagyjátok ki, mert eszméletlenre sikerült. Gal Gadot csodásan fest Csodanőként. Apropó, ki is ez a gyönyörű izraeli nő? Az alábbiakban összegyűjtöttünk 5 érdekes és kicsit vicces dolgot Gal Gadotról.

vous - 2017.06.08.
Szépségkirálynőből Csodanő: 5 tény, amit érdemes tudni Gal Gadotról

Miss Universe Izrael

Gal Gadot 18 évesen elnyerte a Miss Izrael címet, így 2004-ben ő képviselte országát a világversenyen. A People magazinnak azt nyilatkozta, hogy akkoriban élte a lázadó korszakát, és egyáltalán nem érezte magáénak a versenyt.

Forrás:
instagram.com

Azt akarták, hogy estélyi ruhában menjek reggelizni. Én nem reggelizem estélyiben!

Nem akart sminkelni sem, sőt tettette, hogy nem beszél angolul. Gal azóta a Gucci Bamboo parfümjének arca lett.

Objektum doboz

Katona volt

Gal két évig harci oktatóként szolgált az izraeli védelmi erőkben. Szolgálatát akkor tette le, amikor szerepet kapott a Halálos iramban, ahol Gisele Yashar szerepét kapta. Többek között azért rá esett a készítők választása, mert rendkívül ügyesen bánt a fegyverekkel. Sőt, mivel mindene a motorozás, a Halálos iram motoros jeleneteit nem engedte kaszkadőrrel forgatni.

gal-gadot

Wonder Woman lehet, hogy biszexuális – Gal Gadot kitálalt

Régóta kering a levegőben az a pletyka, hogy a képregényhős, Wonder Woman biszexuális/leszbikus. A pletyka ezennel már nem pletyka. Gal Gadot tisztázott mindent.

Nem tudta, mire vállalkozik

Gal Gadot nem tudta, hogy Wonder Woman szerepének castingjára ment. Ez csupán akkor derült ki számára, amikor felhívták, hogy ő kapta a szerepet. A meghallgatás előtt Gal annyira izgult, hogy csak egy Beyoncé-számra tudott megnyugodni. A színésznő majdnem Bond-lány is lett, de rájött, hogy nem neki való a szerep.

Országa annyira büszke Galra, hogy a Tel-Avivban található Azrieli Center épületén üzentek a színésznőnek!

Büszkék vagyunk rád! Te vagy a mi Csodanőnk!

Objektum doboz

Kétgyermekes anyuka

A színésznőnek 2017 márciusában született meg második kislánya, Maya, akit bizonyára nagyon várt büszke nővére, a 6 éves Alma. Gal Gadot és üzletember férje, Yaron Versano 2008-ban házasodott össze. Érdekesség, hogy a Wonder Woman utóforgatásain, amikor is harcjeleneteket kellett még forgatni, Gal már 5 hónapos várandós volt Mayával.

Bájosan zavarban van…

…vagy még mindig töri az angolt.

„Bob Spongya”

Objektum doboz

Római, romantika helyett 

Objektum doboz

„Luis Lane”

Objektum doboz

Ajánlott cikkek