Egyéb kategória

„Idegállapotba’ vagyok, Móni!” Emlékeztek még ezekre a jelenetekre?

Előfordul, hogy a VOUS háza táján nehéz közös pontot találni: amennyire sokan vagyunk, annyira különbözik is az ízlésünk. Néha egy-egy témával kapcsolatban hangos szópárbajok és okfejtések veszik kezdetüket, egy dologban azonban mindig egyetértünk: az interneten található trash videók még a legrosszabb napjainkat is bearanyozzák – kivéve a főszerkesztőnkét, Eszterét, akinek az életéből valahogy kimaradt az ekszöszájzbúk vagy épp Bözsi néni. Mit szólnátok, ha feldobnánk a saját és a ti csütörtökötöket is? Mondjuk a kedvenc Mónika show-s jeleneteinkkel.

vous - 2017.06.15.
„Idegállapotba’ vagyok, Móni!” Emlékeztek még ezekre a jelenetekre?

Abban mind egyetérthetünk, hogy a majdnem tíz éven át futó Mónika show-ból túl sok okosság nem, szállóigévé vált mondatok azonban annál inkább ragadtak ránk.

A legendás talkshow-nak hála a Csenge név, a vámpír és a baseballütő szó új értelmet nyert.

Mónika napunk alkalmából rögtön tudtuk, ideje előszedni kedvenc jeleneteinket és nevetni egy jót. Vigyázat, trash-veszély! 

bözsi néni

„Bözsi néééni teccesz, hiába jön felém az a szarvasember” – szürreális magyar YouTube-videók, amiket látnotok kell!

„Mengyán Eszter vagyok. 33 éves újságíró. Életem egyik nagy hiányossága, hogy nem vagyok tisztában a YouTube vicces slágervideóival, ezért a VOUS-lányok megszántak és összegyűjtötték nekem a 10 kötelező videót, amit AZONNAL meg kell néznem, különben több vagyok mint ufó” – ismerte el hiányosságait Eszter. Szívesen röhögnétek a videókon? Kattintsatok IDE!

5. „Én nő vagyok, érett nő” 

Kezdjük is az ötödik helyen végzett kedvencünkkel. A roppant mély mondandó helyett ebben a videóban (is) Mónika reakcióit imádjuk a leginkább. A show egyik szereplője, Nikol beavatja a nézőket és Mónikát abba, hogy ő bizony prostituáltnak született, mi több: ez a hivatása. A műsorvezetőnő köpni-nyelni nem tud, és akkor finoman fogalmaztunk. 

Objektum doboz

4. „Te magtalan, te!”

A negyedik kedvenc videónkból sok „hasznos” dolgot tanulhattunk meg. Például, hogy emberre is lehet használni azt a jelzőt, hogy magtalan… Vagy hogy a börtönben ültél helyett egyszerűen mondhatjuk: űté' börtönt. Ennyi! 

Objektum doboz

3. Jóska gyerek és a bébózütő

A dobogó harmadik helyezettjéhez nem kell sok kommentárt fűzni: Jóskából és az édesanyjából máig számtalan újabb és újabb mém születik, mert mint tudjuk, az internet népe nem felejt… Így történt az, hogy már kevés olyan ember jár közöttünk, aki a bébózütő szó hallatán ne tudná, miről is van szó.

Objektum doboz

2. „Ne használj már ilyen hülye szavakat, hogy ráreagált!” 

Ezüstérmet kapott az a jelenet, amiben a mi kedvenc Mónikánknál valami eltörik. Nincs többé fapofa, kérdések és hülye vendégek, csak Mónika és az ő röhögőgörcse. Na és persze édes Józsi, aki ráreagált a dolgokra. 

Objektum doboz

1. Mauni-ka, Csipkés Zoli és a vámpír

Szeretnénk egy mondatban összefoglalni, mi is vár arra az emberre, aki az alábbi 20 perces videót valamilyen csoda folytán még nem ismeri, de nincs könnyű dolgunk. Az adás két főszereplője, Csipkés Zoltán és Vámpír Ági mindent megtesznek azért, hogy mi és Mauni-ka jól szórakozzunk. Idézni csak akkor tudnánk, ha milliónyi *-ot használnánk, úgyhogy beszéljen helyettünk a videó és persze Ági!  

Objektum doboz

Ajánlott cikkek