Egyéb kategória

Viszlát, izzadságfolt és sliccpara – 5 hack, amit minden nőnek ismernie kell!

Ugye ismerős, amikor cserben hagy a saját ruhátok? Felcsúszik, aminek nem kéne felcsúsznia, kificcen, aminek nem kéne kificcennie, és foltos lesz, aminek határozottan nem kéne foltosnak lennie. Na de nyugi, megvan ám az „ellenszerük” ezeknek a bosszantó problémáknak. Mutatom! 

vous - 2022.01.19.
Viszlát, izzadságfolt és sliccpara – 5 hack, amit minden nőnek ismernie kell!

Defekt napunk alkalmából úgy döntöttem, megnézem, mi a helyzet női, leginkább ruhákat érintő lifehackek kapcsán. Jelentem, a Pinteresthez hasonlóan a YouTube is dugig van hasznos és kevésbé hasznos tippekkel – ezek közül mutatok most nektek ötöt, amit érdemes felvennetek a hétköznapi rituálék közé.

3-tipp-szingli-noknek1

3 tipp egyedülálló nőknek – ha csak két kezük van

„Van úgy, hogy az ember lánya egyedül van és segítségre szorul, és sajnos amikor egyedül van, csak magára számíthat. Vagy ránk! Még ha nem is tudjuk a valóságban fogni a kezeteket, ha baj van, vagy épp feladni rátok a karkötőtöket – amit egy kézzel szinte lehetetlenség kivitelezni –, tippeket azért adhatunk, amikkel három aggasztó problémát mostantól nyugodtan kipipálhattok!” Kíváncsiak vagytok Mojzi trükkjeire? Kattintsatok IDE, nem fogjátok megbánni!

#voustrükk – Nr. 1

A tavalyi őrület után idén nyáron sem kell elbúcsúznunk az ejtett vállú felsőktől, aminek mi nagyon örülünk. Annak azonban kevésbé, hogy ezek viselése egyet jelent az egész napos ruhaigazgatással, mocorgással, húzkodással.

Van egy jó hírem: ez mától megoldódni látszik, és ehhez csak egy hajgumira vagy egy harisnyazokni levágott gumírozására lesz szükségetek. Húzzátok fel a póló alá a karotok felső részére, és szúrjatok át rajta egy aprócska biztosítótűt. A biztosítűt szúrjátok át a felsőtökön is, és voilà! 

Forrás:
VOUS

#voustrükk – Nr. 2

Bevallom, se alapozót, se baseballsapkát nem viselek túl sűrűn – pláne nem a kettőt együtt, de bizonyára bosszantó, ha a fele smink a sapka belsején marad. Nos, ezt a kis bakit könnyen elkerülhetitek, ha az egész napos viselés előtt belecsempésztek egy vékony tisztasági betétet, amin megtapadhat a felesleges alapozó.

Ezzel a trükkel nemcsak a sapkátok marad makulátlan, de a homlokotokon sem hagy nyomot a varrás. Magic! 

Forrás:
VOUS

#voustrükk – Nr. 3

Nincs ember a földön, akinek még soha ne szólt volna – jó esetben – a legjobb barátja, hogy „haver, a slicced…” Igen, eléggé zavarba ejtő baleset tud ez lenni, amiről aligha tehetünk, de ahogy mindennek, úgy ennek is megvan az ellenszere! Fogjatok egy kisebb méretű kulcskarikát, helyezzétek fel a cipzár fogójára, majd húzzátok fel, és akasszátok a gombra. 

Forrás:
VOUS

#voustrükk – Nr. 4 

Azt hiszem, egyetérthetünk abban, hogy a lecsúszott sliccnél is kellemetlenebb érzés a melegben vagy épp stresszhelyzetben megjelenő pisztolytáska. Erre a problémára már évek óta kapható az úgynevezett izzadásgátló betét, amit az ing ujjába kell csempészni. Egyetlen hibája, hogy nagyon drágán, nagyon kicsi kiszerelésben kapható.

Ilyenkor jön az előbb már bevált tisztasági betét, ami ebben az esetben is jó szolgálatot tesz. Ragasszátok a felsőtök belsejébe, és mondjatok búcsút a bosszantó foltoknak!

Forrás:
VOUS
600

Eszter tesztelt! 

„Mivel nagyon izzadós vagyok, általában nem veszek olyan ruhát, amin nagyon meglátszik az izzadság. Egyetlen kivétel a farmering, amit nagyon szeretek. Amikor tudtam, hogy stresszes napom lesz, de ezt szerettem volna felvenni, akkor próbáltam ki a betétmódszert. Nem mondom, hogy ez a legkörnyezetvédőbb megoldás, de tényleg csak néhány alkalomról beszélünk. Nekem bevált. A farmeranyag miatt – nem látszódott, hogy beragasztottam, és nem volt foltos az ing sem. A viselet során nem zavart, azt is elfelejtettem, hogy ott van. Annyi a lényeg, hogy előtte fel kell venni az inget, és belőni azt az irányt, ahogy a betétnek állnia kell, mert enélkül rosszul is beragaszthatjuk.”

#voustrükk – Nr. 5

Ismerős, amikor a finom anyagból készült galléros felső nem akar szépen, egyenesen állni? Jobbra dől, balra görnyed, mindent csinál, csak a helyén nem marad? Az internet sötét bugyrai és számos videó szerint ilyenkor érdemes a kétoldalú ragasztószalaghoz nyúlni, ami pár másodperc alatt mindent megold. Nos, a problémát valóban megoldotta, a bőrnek azonban nem hinném, hogy jót tenne a ragasztó hosszú távú viselése – ha épp nem egy fotózás kedvéért szeretnétek tökéletesíteni a kedvenc felsőtöket, azt ajánlom, ezt a trükköt csak nézzétek. Messziről! 

Forrás:
VOUS
Ajánlott cikkek