Egyéb kategória

Ilyen ízű fagyik lennének a VOUS-lányok Fagyiországban!

Itt a nyár, itt a fagyiszezon, indul a fagyigombóc-számláló. Ti hányadik gombócnál jártok?

vous - 2017.06.17.
Ilyen ízű fagyik lennének a VOUS-lányok Fagyiországban!

Bevallom, én nem szeretem a fagyit, írtam is róla, hogy miért nem. Ellenben egy nyolcgombócos VOUS-tölcsért elfogadnék, mert a szerkesztőséget nagyon imádom! De lássuk csak, milyen ízt képviselnének a szerkesztőség tagjai!

Emcsi – Hubba Bubba

Emcsiről köztudott, hogy igazi '90-es évekbeli csaj, a szerkesztőség bulvárfelelőse, amit ráadásul felelősségteljesen csinál, az egyik kedvenc énekese Britney Spears, akiről képes ódákat zengeni, emellett pedig igazi színes egyéniség csípős nyelvvel, de vajpuha szívvel. Szóval, ezek után nem egyértelmű, hogy a kedvenc rágógumim jutott róla eszembe, a színes-szagos Hubba Bubba? És mindenképp valami extravagáns külsejű fagyi lenne!

Emcsi kedvence: hupikéktörpikék, amit egyes helyeken Viagrának hívnak, ha nincs, akkor citrom

Objektum doboz

Viola – sajttortás gombóc, némi extrával

Viola annyira jól össze van rakva, hogy nekem rögtön a sajttorta krémesen szilárd textúrája jutott eszembe róla. Mindig jól néz ki, tökéletes a piros rúzsa, az összes képen úgy néz ki, mintha címlapról lépett volna le, ja, és karizmatikus az aurája. Szóval teljesen olyan, mint egy tökéletes fehér sajttorta, némi vörös dzsemmel megbolondítva. Ja, és néhol lenne benne kutyakeksz, tudjátok van Violának ez a cuki kutyás hobbija!

Viola kedvence: citrom

Objektum doboz

Mojzi – levendulás étcsoki

Mojzi a szerkesztőség DIY-királynője, és emellett újabban szanaszét posztolja a közösségi oldalát szabadban heverős, virágban fetrengős, természet lágy ölén pihenős képekkel, amikért veszettül irigykedem, így nem volt kérdés, hogy valamilyen virághoz lesz köze a fagyiénjének. Így jutott eszembe a kézműves levendulás étcsokis gombóc, ami amellett, hogy finom, pompázatos lilás-feketés nyelvvel ajándékoz meg. Na mármost, mivel Mojzinak a legfurább dolgok is jól állnak a hihetetlen jó stílusérzéke miatt, szerintem a lilás-feketés nyelv is illene hozzá. (Várom a képet!)

Mojzi kedvence: csokis menta, narancsos csoki, puncs 

Objektum doboz

Eszter – VOUS-rózsaszín pezsgős puffancs

Eszter a VOUS főszerkesztője, így egyértelmű, hogy valamilyen előkelő íz dukál hozzá a VOUS színeiben. Mi más lehetne ez, mint a habos pezsgő, amit egyébként szeret is. Azonban, mivel rendszeresen ellát haute couture divatképekkel az üzenőfalán, ezért mindenképpen megbolondítanám egy ragyogó, metálszínű bevonattal. És a tetejére ültetnék egy pici kacsát vagy libát, tudjátok, ezért!

Eszter kedvence: régen a Budapest nevű fagyit imádta, ma a csokit valami extrával, citrom soha

Objektum doboz

Ancsa – zöld tea

Ancsa a szerkesztőség ügyeletes Buddhája, aki mindig kiegyensúlyozott és kedves. Mivel eltöltött egy kis időt Kínában, és imádják a férjével együtt a teát, olyannyira, hogy még az esküvőjük témájában is szerepet kaptak a teáskannák és a teaivás rituáléja, ezért nem volt kérdés, hogy Ancsa, ha fagyi lenne, zöldtea-fagyi lenne.

Ancsa kedvence: pisztácia

Objektum doboz

Nóri – fánkos csók

Nóri, ha bonbon lenne, humorbonbon lenne, de most, ugye, fagyiról van szó, így naná, hogy fánkízű fagyi lenne, hiszen a fánkért Nóri él és hal. Ám mivel már végzett stylist, ezért biztos, hogy a fánkos csók soha nem lenne ugyanolyan, már ami a kinézetét illeti, mindig megújulna, néha színes drazsék, máskor minifánkok díszítenék. 

Nóri kedvence: Mr. Nico mogyorói a neve, sós mogyorós

Objektum doboz

Zsófi – pezsgőcukorkás gombóc

A szerkesztőség szupermozgékony fotósa, Zsófi annyira aktív életet él, hogy néha nem bírom követni, sőt, az sem értem, hogy van ennyi mindenhez energiája. Emiatt ki is neveztük a szerk. egyik tiszteletbeli ufó tagjává. Így aztán alap volt, hogy a fagyiénje igazi pezsgőcukorkás gombóc lenne. Emlékeztek, régen lehetett kapni olyan cukorkát, aminek a belseje habzó porral volt töltve. Ha nyállal érintkezett, akkor eszeveszett habzásba kezdett.

Zsófi kedvence: mogyoró, szeder

Objektum doboz

Ajánlott cikkek