Egyéb kategória

Itt az igazság: az instagramos hotdoglábak és ami mögöttük van

Mikor azt gondolnánk, hogy lecsengett az Instagramon terjedő hotdoglábak ideje, akkor jön a nyár, és sorra bukkannak fel újabbnál újabbak. Nem túlzás kijelenteni, hogy majdnem mindenki ezt csinálja. A miértjét megfejteni nem tudom, illetve általánosítani nem szeretnék, de egy zseniális Insta-poszt rávilágított a hotdoglábak igazságára.

vous - 2017.06.21.
Itt az igazság: az instagramos hotdoglábak és ami mögöttük van

Szerintem a hoddoglábas Insta-posztokkal nincs akkora probléma, mint sokan gondolják. Csinos lányok megmutatják, hogy mennyire szép helyen nyaralnak, át szeretnék adni az érzést – csakúgy, mint mások, amikor kiposztolnak valamit. De haladjunk tovább, lássuk az igazságot a hotdoglábakat illetően.

A hotdoglábas képek sokkal előnyösebben mutatják ezt a testrészünket, mint amilyen valójában. Nem érnek hozzá semmihez, és ha még felülről is van fényképezve, akkor teljes az ámulat, kész a csodás comb és a több tízezer lájkot hozó poszt. Erre világít rá egy zseniális Insta-poszt.

facebook-lajk-like-kozossegi-media-oldal

Kiderült: ez a közösségi oldal a legkárosabb a mentális egészségetekre

A mentális egészség és a közösségi média összetett kapcsolatban áll: az életünk online megosztása lehetőséget nyújt a valóság minden részének szerkesztésére, ezt pedig ki is használjuk.

Tudjátok, mennyi munka van a tökéletes képben?

A posztban a felhasználó elmagyarázza, hogy a szétterülő combok – mondjuk napozás vagy ülés közben – nem azt jelentik, hogy súlyfelesleggel rendelkezik az alany, ez teljesen természetes, ellentétben a hotdoglábakkal. A poszt tulajdonosa azt is leírja, hogy nagyon kemény munka van abban, hogy tökéletes medencés, hotdoglábas fotót készítsen, sokkal inkább ülne kényelmesen a parton és enne hotdogot. 

Megmutatta, milyen a „tökéletes” hoddoglábas kép, és ezzel szemben milyen a valóság

Objektum doboz

Mi imádjuk! 

Ajánlott cikkek