Egyéb kategória

A hófehér bőr kifejezetten szexi – már ha tudjátok, milyen fürdőruhát érdemes hozzá viselni

A hófehér bőr kifejezetten szép adottság – de nyáron, a strandszezon idején rejteget kihívásokat. Nemcsak azt kell ugyanis tudni, hogy hogyan lehet megóvni a leégéstől, hanem azt is, hogy milyen fürdőruhába érdemes öltöztetni ahhoz, hogy ne vízihullára, hanem egy porcelánbabára hasonlítson az ember lánya. Útmutatónkkal most segítünk eligazodni a választékban.

vous - 2017.06.23.
A hófehér bőr kifejezetten szexi – már ha tudjátok, milyen fürdőruhát érdemes hozzá viselni

Higgyétek el, tudom, miről beszélek: én is egy vagyok közületek. Még akkor is világítok a többi ember között a parton, ha „lebarnulok”. Sokáig gyűlöltem, hogy ilyen bőrszínnel áldott meg a sors, de mára megtanultam szeretni – és igyekszem kihangsúlyozni, amim van. 

Elvégre a hófehér bőr régen az arisztokrácia kiváltsága volt – és hiszem, ha valaki a megfelelő fürdőruhát választja, akkor ma is nagyon arisztokratikus hatást érhet el vele. 

Szóval én amondó vagyok, ha megtanuljátok, hogyan tudjátok az előnyötökre fordítani ezt az adottságot, akkor ti is bombázók lehettek a strandon. De először lássuk, hogy mit érdemes elkerülni!

szoli

Csak azért sem szolizom! Éljen a fehér bőr!

Mikor még gyerek voltam, kifehérlettem minden csoportképből. Egy idő után pedig mindenhonnan kapni kezdtem az ötleteket, hogy milyen praktikákkal lehetnék végre barna. Én meg csak pislogtam, és nem tudtam, kinek higgyek.

Sorstársunk, Andi cikke ide kattintva olvasható.

Ami kerülendő

Fehér bikinik, fürdőruhák

A fehér színű úszódresszek eleve necces terepet képeznek. Gyakorlatilag csak élesben derül ki róluk, hogy víz hatására áttetszővé válnak-e – ezt az üzletben sosem tudhatjátok előre. Ez már önmagában is elég indok arra, hogy soha de soha ne akarjatok fehéret viselni a parton – de ha a bőrötök is hasonló színben játszik, akkor végképp felejtsétek el! Sápaszt, vízihulla külsőt kölcsönöz, és egészségtelennek fogtok tűnni benne.

Forrás:
Women's Secret, H&M

Pasztellszínek

A pasztell, halvány színek szinte világítanak a napbarnított bőrön – fehér bőrön viszont sehogy sem mutatnak. Az összhatás olyan lesz, mintha a nap a bikinit és titeket is kiszívott volna.

Forrás:
Women's Secret, H&M, Asos

Testszínű darabok

Ezen azt hiszem, nincs mit magyarázni. Nagy divat lett az úgynevezett „meztelen ruha”, és ez a fürdőruhák piacán is meglátszik. Ízlés kérdése, hogy ez a trend kinek tetszik és kinek nem, de az biztos, hogy világos bőrön könnyen visszatetszést keltő lehet a végeredmény. Gyöngyházfényű és metálos verzióban is kaphatóak – ezek ugyanígy kerülendőek.

Forrás:
Women's Secret, Asos

Ami szuperül fog állni

Fekete

A fekete szín a hófehér bőrrel csodálatosan fog mutatni! Szerintem ez az egyik legelegánsabb megoldás, amit választhattok. Kiemeli a bőrötök színét, méghozzá a leghatározottabb módon – de úgy, hogy közben egy kis életet lehel az arcotokba.

Forrás:
Women's Secret, Oysho, Asos

Élénk, telt színek

Ugyanezt a hatást érhetitek el élénk, telt színekkel. Egyetlen dologra figyeljetek: ha meleg tónusú a bőrötök, meleg tónusú színek közül válasszatok, ha pedig hideg tónusúak vagytok, a hideg tónusú fürdőruhák mellett tegyétek le a voksotokat. Ha olyan bikinit vagy fürdőrucit vesztek, ami nem egyezik a bőrötök tónusával, akkor fáradtnak, betegnek, meggyötörtnek fogtok tűnni. A fehér bőrbe pedig épp életet próbálunk lehelni…

Forrás:
Women's Secret, Zara, Zara

Kontrasztos darabok

A fekete-fehér kontrasztja nagyon jól mutat a Hófehérkéken. Élettel telivé, ragyogóvá varázsolja a bőrtöket. Mindössze egyetlen dologra kell figyelnetek a választásnál: az anyagon a sötét szín domináljon.

Forrás:
​ Forrás: Women's Secret, Oysho, Asos ​
bikini

Bikini, túl fehér bőr, narancsbőr – ezen paráznak a nők a strandon

Készültetek rá lélekben és testben egész télen. Izzadtatok a kondiban, szoliztatok, és gondolatban tréningeztétek magatokat a strandra, de mikor beköszönt a nyár, és valaki előáll az ötlettel, hogy strandolni kéne, mert ez a meleg megöl, összerezzentek.

Korábbi cikkünk itt folytatódik.

Ajánlott cikkek