Egyéb kategória

Amikor nincs jó napja a szépségvloggereknek: a legdurvább sminkbakik

Van, amikor nem sikerül, van, amikor nagyon nem sikerül... mármint a smink. Minden nőnek ismerős a reggeli macera. Igen, macera, mert vannak napok, amikor nagyon kívánjuk a sminket (van, amikor maximum a pokolba), és olyankor bizony sminkben kell elindulni. Feltéve, ha összejön.

vous - 2017.07.03.
Amikor nincs jó napja a szépségvloggereknek: a legdurvább sminkbakik

Ha belegondolok, nekem is vannak napjaim, amikor csak nem akar összejönni az a tusvonal, és hiába a hajvasaló, a hajam sem akarja azt, amit én. Nem tudom, ki hogy van vele, de én általában akkor vagyok igazán kétbalkezes, ha nem otthon, a már jól megszokott környezetben kell sminkelnem. Akkor biztosan pirosra dörzsölöm a szemem, mert nem jön össze az áhított make-up. 

Takács Nóra tippje a tökéletes szemöldökért

A szép, ápolt szemöldök az arc éke még smink nélkül is, a sors azonban a legtöbb nőt aszimmetrikus szemöldökkel áldotta meg. Szerencsére ebbe nem kell beletörődnünk! Egy kis odafigyeléssel és néhány trükkel szimmetrikus, tökéletes szemöldököt varázsolhattok magatoknak! Hogy hogyan? Ebben a videómban megmutatom!

Az alábbi videóban az én bénázásomnál sokkal durvább sminkbakik jönnek, amelyek nagy része lehet, hogy megrendezett, de az tuti, hogy megmosolyogtat mindenkit.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek