marie claire címlap jessica biel

„Ez hogy ment át?” – Hat augusztusi címlapfotó, amin megakadt a szemünk

Hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy az olyan nyomtatott női magazinoknál, mint a Vogue, a Marie Claire, az ELLE vagy az Allure, lehetetlenség hibázni, hiszen annyi ember dolgozik egy számon, hogy biztos valakinek szemet szúr... például egy rossz címlapfotó. Az augusztusi szám összerakásakor valami történhetett, mert bebizonyosodott, hogy ott is emberek dolgoznak, akik hibáznak.

Például úgy, hogy címlapra tesznek olyan fotót, ami szerintünk nagyon fura. Persze, kíváncsiak vagyunk a véleményetekre is, nektek hogy tetszik például...

... a spanyol Vogue 2017 augusztusi címlapja az általában elképesztően fotogén Irina Shayk szupermodellel? A kommentelők között volt olyan, aki az év legrosszabb címlapjának kiáltotta ki.

Objektum doboz

Vagy mit szóltok a Marie Claire szintén augusztusi címlapjához az amúgy csodaszép Jessica Biellel? A kommentelők szerint szétphotoshopolták a sztárt. Kár, mert a Marie Claire végre egy nagyon fontos témának, a fenntarthatóságnak szentelte ezt a számát.

Objektum doboz

Mi nem tudtuk eldönteni, ezért rátok bízzuk a következő címlapot. Az 50 éves Nicole Kidman a LOVE magazin borítóján.

Objektum doboz

Ha a jól sikerült címlapokra vetünk egy pillantást, akkor itt van az ELLE amerikai kiadása Emilia Clarke-kal. Csípjük az olasz stílust.

Objektum doboz

Miley Cyrus másképp felismerhetetlen a Harper's Bazaar címlapján.

Objektum doboz

Az év legszebb címlapja címet viszont már most odaítélhetjük a Vogue ausztrál kiadásának, akik az augusztusi számot Diornak szentelték.

Objektum doboz
Holdampf Linda stylist interjú

"Nagy nevek helyett inkább nagy találkozásokra vágyom" - Holdampf Linda már szinte az összes magyar sztárt öltöztette

Az ország legismertebb arcait öltözteti, és szinte az összes nagy tévés produkcióban dolgozott már. A legtöbbször a háttérben tevékenykedik, de az RTL Klub Randi Taxi című műsorában a képernyőn is jelen van. A tévés piac legfoglalkoztatottabb stylistjával, Holdampf Lindával beszélgettünk – nem csak öltözködésről. A cikket ide kattintva olvashatjátok.