Egyéb kategória

Legyetek trendkirálynők: válasszatok zöld balayage frizurát!

Mikor máskor próbáljuk ki a színes hajkoronát, ha nem a nyár kellős közepén? Mivel az év színe a zöld, így ezúttal azt tanácsoljuk, legyen gyönyörű zöld balayage hajkoronátok!

vous - 2017.07.28.
Legyetek trendkirálynők: válasszatok zöld balayage frizurát!

Még mindig megállíthatatlanul hódítanak a bob sérók, de a trendiséget lehet fokozni. Mondjuk úgy, hogy az ombrét hanyagoljátok, és helyette gyönyörű balayage technikát választotok. Akkor meg tényleg ti lesztek a város trendkirálynői, ha színes balayage-t kértek a fordrászotoktól, főleg, ha a zöldet és annak árnyalatait! 

haj vous lányok

Az a bizonyos sündisznófazon és a paphaj – A VOUS-lányok legvállalhatatlanabb frizurái

Tincses melír, dauer, tupírozás és az a bizonyos tüsi – csak néhány kifejezés azok közül, amiket hallva azonnal a saját balul sikerült – vagy épp visszanézve ciki – frizuráink jutnak eszünkbe. Van kedvetek egy kis nosztalgiázáshoz? Tartsatok velünk!

Kattinsatok ide a fotókért!

A kevésbé merészeknek

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Az igazán merészeknek

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

haj-szin-frizura-szines

Az eperszőkétől a napcsókolta barnáig: ezeket a hajszínárnyalatokat próbáljátok ki idén nyáron

Nyár elején egy kicsit mindannyian vágyunk a változásra, már ami a külsőnket illeti. Ilyenkor sokan levágatják a hajukat, leginkább a most igen népszerű bob és long bob fazonra. Azonban ha ennyire drasztikus változást nem szeretnétek, próbáljatok ki egy új hajszínt, új árnyalatot. Nem óriási változás, de óriási önbizalmat adhat. A sztárcsajok segítségével most megmutatjuk, melyek azok az árnyalatok, amelyeket érdemes idén nyáron kipróbálnotok.

Ajánlott cikkek