Egyéb kategória

Csodaszép szettek, amikben hódíthattok idén nyáron

A nyári alapdarabok között egyértelműen kiemelt helyet érdemelnek a csinos ruhák. Idén leginkább a spagettipántos, szűk fazon a nyerő, az úgynevezett slip dress, amiből nektek is érdemes beszereznetek egypárat, hiszen elképesztően jól néz ki!

vous - 2017.07.29.
Csodaszép szettek, amikben hódíthattok idén nyáron

Fogadjunk, hogy a nyári hőségben ti is a lehető legkevesebb ruhadarabot viselitek, ha tehetitek! És ez teljesen érhető is, hiszen ki ne szeretne lenge ruhákban útnak indulni a kánikulában? Eddig rendben is van a dolog, ám gyakran gondot okozhat, hogy hogyan viseljétek ezeket a ruhákat úgy, hogy stílusosak legyetek, de közben jól is érezzétek magatokat a bőrötökben.

Ha nektek is volt már ilyen problémátok, akkor van néhány szuper ötletünk, ami egy csapásra megoldja a helyzetet.

Egyszerű, de nagyszerű

Esti partira tökéletes választás egy teshez simuló, rövid ruha, csak arra figyeljetek, hogy ne essetek át a ló másik oldalára. Ha már a ruha merészebb, esetleg sokat mutató, akkor maradjatok az egyszerű, letisztult kiegészítőknél, hogy ne legyen túl sok az összhatás.

Objektum doboz

Éljen a maxiruha!

Akkor sincs gond, ha kényelmetlenül érzitek magatokat szuperminiben, hiszen egy hosszabb szoknyában is stílusosak lehettek. Mindössze a szabásra kell odafigyelnetek: érdemes lenge darabokat választanotok, amiket egy merész kivágás és az élénk színek még szexibbé tehetnek.

Objektum doboz

Pólóra ruha? Igen!

Idén nyáron hódítanak a csipkés ruhák, ám nem akárhogyan: fehér pólóra húzva! Bár elsőre lehet, hogy furcsának tűnik, sokkal kényelmesebb érzés, hiszen nem kell attól tartanotok, hogy egy óvatlan pillanatban félrecsúszik a ruha, és olyasmi is látszik, amit nem szeretnétek megmutatni. Arról nem is beszélve, hogy higgyétek el, az összhatás magáért beszél majd. 

Objektum doboz

Elő a kardigánnal!

Szerencsére nincs 40 fok egész nyáron, így még az is előfordulhat, hogy egy-egy hűvösebb napon szükségetek lesz valamilyen felsőre, amit a ruhára rávehettek. Szerencsére ilyenkor sem kell kétségbeesnetek, mert egy egyszínű kardigán vagy farmerkabát megoldja a helyzetet. Sőt, laza, de egyben elegáns szettet eredményez, így csak nyerhettek vele.

Objektum doboz

A kiegészítők ereje

Egy-egy szuper kiegészítő még a legegyszerűbb szettet is feldobhatja, ezért ha egyszínű ruhára esik a választásotok, akkor ne spóroljatok velük. Elő az övekkel, a hatalmas táskákkal vagy a színes ékszerekkel! Sőt, most még egy kendőt is érdemes beszereznetek, hiszen ez a legújabb trend.

Objektum doboz

Éljen a virágminta!

Nyáron kötelező beszereznetek egy-egy virágmintás, vidám darabot, ami biztosan feldobja majd a hétköznapjaitokat. Vegyétek fel például pénteken, és alig várjátok majd, hogy este végre bulizni mehessetek benne…

Objektum doboz

Ugye, hogy így máris egyszerűbb a reggeli készülődés?

Semmi extra, csak ez a magyar lány megvarrja a teljes ruhatárát Békési Anna

Nincs nyár szoknya nélkül? Bebizonyítjuk, hogy mégis!

Nyáron előkerülnek a lenge ruhák és a csini szoknyák a szekrény aljáról. De mi a helyzet azokkal, akik egyszerűen nem szeretik ezeket a ruhadarabokat? Mindegy, hogy simán csak nem szeretitek, vagy épp nem érzitek jól magatokat bennük, a lényeg, hogy ne essetek kétségbe emiatt!

Van néhány nagyszerű tippünk erre az esetre is.

Címkék: #divat #nyár2017 #ruha
Ajánlott cikkek