futás kutya barátnők program

3 kutyabarát nyaralóhely, ahol a kedvencetek is boldog lesz

Ma már nem szokatlan egyáltalán, hogy a gazdik négylábú kedvenceikkel együtt nyaraljanak. Egyre több kirándulóhely és szálláshely van, ahol nemcsak a gazdi elé kerül tányér, hanem a kutyatál is az alapfelszerelések közé tartozik. Kutyabarát szállásokat gyűjtöttem össze nektek idén nyárra.

A kutyás gazdik nemcsak azt tekintik kutyabarát hozzállásnak, hogy odavihetik kedvencüket a szálláshelyre, hanem azt is, hogy a kutyusuk is jól érzi magát az adott helyen: futkározhat, kap vizet, ételt, esetleg még játszani is van lehetősége, esetleg közös programokat is tudnak szervezni a kutyával, de akár kutyamentes pillanatokra is van lehetőség.

Hotel Szépalma, Zirc

A Hotel Szépalma egy Zirctől néhány kilométerre épült hotel és ménesbirtok. Azon túl, hogy családi üdülésre, csapatépítésre, lovaglásra is jó hely, igazi kutyaparadicsom. A hotel szinte az erdőktől-mezőktől pár lépésre áll, és igénybe vehetünk kutyakozmetikust, állatorvost is. A kutyusok számára nonstop rendelkezésre áll az itatóban friss, tiszta víz, és kifejezetten kutyamentes pillanatokat is tudnak biztosítani.

Kutyás ajánlataikról és programjaikról itt kaptok bővebb információt.

Objektum doboz

Hotel Villa Natura, Garabonc

A Kis-Balaton partján, a Zalakaros melletti Garabonc községben található Hotel Villa Natura emberként tekint a kutyákra is, olyannyira, hogy külön csomagot állítottak össze nekik, és a kertkapcsolatos szobáikat kizárólag kutyás gazdiknak tartják fenn. Itt egy elkerített kennel jellegű udvar tartozik a szobához, ahol a négylábú kedvencetek igazán otthon érezheti magát. A környék csodaszép, hatalmasat lehet sétálni a hotel melletti tó körül is.

Kutyás csomagjukról és áraikról bővebb infót itt találhattok.

Objektum doboz

Bodzás Vendégház

Igazi falusi idillbe csöppenhettek Gannán a Bodzás Vendégházban, ahol családokat, kisebb baráti társaságokat várnak kikapcsolódásra. Természetesen kutyákkal együtt, hiszen ott is természetes részei az állatok a hétköznapoknak: vannak tyúkok, lovak, cicák, fürjek. (Apropó, ti tudjátok, melyik állatot hogy hívják? Teszteljétek magatokat!) Akár ti is kivehetitek a részeteket a napi feladatokból, a patakban horgászhattok, a falu szélén pedig birkákat, teheneket nézegethettek, akik békésen legelésznek. 

Még több információt a honlapjukon találtok.

Objektum doboz

Még több kutyabarát szálláshelyet kereshettek itt, csak jelöljétek be azt az opciót, hogy „kisállat bevihető”! Kutyabarát strandtippekért pedig kattintsatok ide!