Egyéb kategória

Ez a legjobb dolog, ami a botokkal, gallyakkal, faágakkal történhet!

Valószínűleg ti is tértetek már haza úgy erdei kirándulásról, a parkból vagy egy sétából, hogy beleszerettetek egy érdekes alakú botba, gallyba vagy faágba. Mi történik ilyenkor általában? Egy darabig nézegetjük a botot, aztán leginkább semmi. Ha ez a helyzet nálatok is, ez a ti cikketek.

vous - 2017.07.31.
Ez a legjobb dolog, ami a botokkal, gallyakkal, faágakkal történhet!

A botok, gallyak és ágak ugyanis szuperül mutatnak a falon vagy egy vázában összerendezve. Megtarthatjátok őket úgy is, ahogy megtaláltátok, de érdemes egy szinttel tovább lépni.

Lehet a bot ragyogó, fémes színű – például arany, amilyet sztárszerzőnk, Takács Nóra korábbi videójában láthattatok.

Objektum doboz

Eggyel bohémabb, ha a botokat színesre festitek. Akár a teljes botot is befesthetitek, de nekem nagyon tetszik az a megoldás is, amikor a bot nincsen teljesen befestve.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Amire szükségetek lesz:

  • botok, gallyak
  • csiszolópapír
  • akrilfesték
  • ecset

Így csináljátok:

Mossátok meg a botokat, töröljétek át őket, majd hagyjátok őket kiszáradni. Amikor teljesen megszáradtak, akkor azokat a részeket, ahol szeretnétek majd festeni őket, csiszoljátok át finoman. Mielőtt nekikezdenétek a festésnek, érdemes a mintát megtervezni először papíron, majd egy ceruzával a boton is jelölhetitek, hogy milyen színeket hova szeretnétek felfesteni.

Annyi festéket vegyetek fel az ecsetre, amennyivel úgy tudtok dolgozni, hogy az nem folyik meg, nem csöpög. Ha több színt festetek egymás mellé, érdemes mindig a legvilágosabbal kezdeni, majd az egyre sötétebb felé haladni.

Ha biztosra akartok menni, és pontos vonalakat szeretnétek, használjatok könnyen eltávolítható és téphető ragasztószalagot, amelyet hobbiboltokban kaphattok.

diy fülbevaló mojzes nóra

DIY fülbevaló két lépésben

Nincs is jobb nyáron, mint a rekkenő hőségben elnyalogatni egy hűsítő jégkrémet. Engem viszont kiráz a hideg a faspatulától, az az érzés kerít hatalmába, hogy tuti szálka megy a nyelvembe. Amiért viszont szeretem is, az az, hogy remek ékszereket és lakberendezési kiegészítőket lehet belőle készíteni. A folytatásért kattintsatok ide!

Ajánlott cikkek