Egyéb kategória

Akiken biztosan nem múlna a Neveletlen hercegnő folytatása: tényleg lesz harmadik rész?

2017-ben egyre többször kelnek szárnyra azok a pletykák, miszerint érkezik egyik kedvenc és megunhatatln filmünk, a Neveletlen hercegnő harmadik része. Úgy tűnik, ez 15 év után meg is fog valósulni.

vous - 2017.07.31.
Akiken biztosan nem múlna a Neveletlen hercegnő folytatása: tényleg lesz harmadik rész?

Már többször szóba került, hogy a Neveletlen hercegnő harmadik részét elkezdik gyártani. Ez egyszer Anne Hathaway terhessége miatt hiúsult meg, aztán pedig egy szörnyű tragédia miatt: az első két részt jegyző rendező, Gary Marshall 2016 nyarán meghalt. Az ő nevéhez fűződnek egyébként a Micsoda nő!, Valentin-nap, Szilveszter éjjel, A vasmacska kölykei vagy az Anyja, lánya, unokája című filmek is.

Az amerikai Entertainment Weekly forrásai szerint a forgatókönyv már készen van, és Anne Hathaway is szívesen mondott igent a folytatásra. Összeszedtük, pontosan mit is lehet tudni a készülő filmről.

Julie Andrews és Anne Hathaway totál benne van

Julie Andrews, aki Clarisse Renaldi királynőt játssza 2017 februárjában így nyilatkozott:

Annie-nek volt egy elképzelése, szóval ő szeretné folytatni, főleg Garry emlékére. Én is nagyon szívesen és boldogan csinálnám!

Objektum doboz

Vagy mégsem?

Anne Hathaway 2017 márciusában a Buzzfeednek nyilatkozta a folytatás kapcsán:

Túl korai lenne ennek a projektnek a megvitatása.

Objektum doboz

Chris Pine – kipipálva!

A sármos színészhez nemrég egy rajongó intézett kérdést az Entertainment Weeklyn keresztül. Arról érdeklődött, hogy benne lenne-e a folytatásban – Chris Pine ennyit választolt:

Olvastad a naplóm?

Objektum doboz

Mia legjobb barátnője, Lilly Moscovitz biztos visszatérne

A karaktert alakító színésznő, Heather Matarazzo az amerikai Cosmopolitannek azt nyilatkozta, ha Julie Andrews és Anne Hathaway benne lesz a folytatásban, akkor ő is válallja.

Objektum doboz

Akiken pedig biztosan nem múlik a Neveletlen hercegnő 3…

Mi, a rajongók!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek